Nee
Ja
            

3% van de gepensioneerde Amerikanen heeft eigen bitcoin

Uit onderzoek blijkt dat 3% van de gepensioneerde Amerikanen cryptocurrency heeft, 33% heeft geen idee wat bitcoin is.

Uit onderzoek blijkt dat 3% van de gepensioneerde Amerikanen cryptocurrency heeft, 33% heeft geen idee wat bitcoin is.

Gold IRA Guide

Ongeveer 3% van de Amerikaanse gepensioneerde beweerd eigenaar te zijn van een bitcoin. Dit blijkt uit een nieuwe enquête die op 17 april werd gemaakt door een gids genaamd Gold IRA Guide. In april voerde Gold IRA Guide een enquête uit waarin 1000 Amerikaanse gepensioneerde van ouder dan 50 jaar werden gevraagd naar hun mening over investeren in cryptocurrency waaronder bitcoin.

Volgens de onderzoeksresultaten was 56,7% van de respondenten op de hoogte van bitcoin maar waren niet geïnteresseerd om te investeren, terwijl 2,7% beweerde dat ze al een beetje bitcoin hadden.

Investeringen

Ongeveer 3,5% zei dat ze zouden willen investeren in bitcoin maar niet wisten hoe te beginnen, terwijl 4,5% van de gepensioneerde interesse toonden in het investeren in bitcoin, maar besloten om het in de gaten te houden in plaats van te investeren. Zo’n 32,9% van de respondenten had geen idee wat bitcoin is.

Uit onderzoek blijkt dat in Rusland 2% van de bevolking cryptocurrency bezit. Dit bleek uit een enquête van een stembureau.

Bronnen

  • Cointelegraph