Nee
Ja
            

Airdrop alert!

Stellar Lumens kondigt zijn grootste airdrop tot nu toe aan. Maar liefst 2 miljard cryptomunten ter waarde van meer dan 120 miljoen in XLM tokens worden weggegeven.

Stellar Lumens kondigt zijn grootste airdrop tot nu toe aan. Maar liefst 2 miljard cryptomunten ter waarde van meer dan 120 miljoen in XLM tokens worden weggegeven.

Airdrop van 20 maanden

De 2 miljard XLM muntjes worden weggeven over een periode van 20 maanden. 100 miljoen tokens per maand. De airdrop wordt doorgestuurd naar het gebruikersbestand van samenwerkingspartner Keybase, met meer dan 300.000 accounts. Keybase is een gratis berichtenplatform en hub voor bestandsoverdrachten. 

Waarom een airdrop?

Airdrops zijn een veelgebruikte manier om gratis cryptocurrency tokens weg te geven en ook nog eens media-aandacht te verkrijgen. De airdrop van Stellar moet helpen de acceptatie van XLM te verbreden. “Naar verwachting zal de airdrop een hoop nieuwe gebruikers naar het berichtenplatform brengen”, aldus Cathy Corwin, woordvoerder van het PR-bureau van Keybase. “Het gratis weggeven van lumens (XLM) is een uitnodiging voor communities om de services te ontwerpen die ze nodig hebben”, aldus Stellar Lumens medeoprichter McCaleb.Om deel te nemen aan de airdrop heb je een geverifieerd Keybase account nodig.

Het gratis weggeven van lumens (XLM) is een uitnodiging voor communities om de services te ontwerpen die ze nodig hebben.

- McCaleb, medeoprichter Stellar Lumens

De missie van Stellar

“Onze focus ligt op wereldwijde financiële omvatting met behulp van blockchain en andere technologieën. Een airdrop zorgt voor meer aandacht voor deze technologieën, zodat deze uiteindelijk grensoverschrijdende transactie tot stand kunnen brengen”, aldus Denelle Dixon, CEO Stellar Development Foundation. De Stellar Development Foundation werd in 2014 opgericht als non-profit organisatie om ‘het economisch potentieel van de wereld te vrij te spelen’. Het Stellar genesis block bestond uit 100 miljard XLM tokens. De Foundation bezit nu meer dan 40 procent van de totale XLM voorraad. 

Onze focus ligt op wereldwijde financiële omvatting met behulp van blockchain en andere technologieën.

- Denelle Dixon, CEO Stellar Development Foundation

Bronnen

  • Cryptoslate
  • Afbeelding: Cryptovest