Nee
Ja
            

Australië kondigt nationale Blockchain roadmap aan en maakt meer geld vrij voor onderzoek

Australië heeft een nationale blockchain strategie en roadmap onthuld, en maakt ongeveer 50,000 euro vrij voor onderzoek naar blockchain.

Australië heeft een nationale blockchain strategie en roadmap onthuld, en maakt ongeveer 50,000 euro vrij voor onderzoek naar blockchain.

Nieuwe toekomst

De Australische Minister van industrie, wetenschap en technologie Karen Andrews en de Minister van handel, toerisme en investeringen Simon Birmingham hebben verklaard dat de roadmap is bedoeld om de blockchain industrie in Australië naar de top moet brengen.

De roadmap bevat onder andere plannen de ontwikkeling, regulatie, capaciteitsopbouw, innovatie, investeringen, internationale concurrentiepositie en samenwerking binnen het gebruik van blockchain.

Grote investeringen

Volgens het persbericht heeft Australië in het verleden een aantal investeringen in blockchain gedaan, waaronder ongeveer 400,000 euro om de mogelijkheden van blockchain voor overheidstransacties te gebruiken en ongeveer 150,000 euro voor het promoten van internationale blockchain standaarden.

De nieuwe investeringen zullen gebruikt worden voor het verzamelen van bedrijven voor de Consensus blockchain conferentie in New York City later dit jaar.

In het persbericht verteld Minister Birmingham dat de nieuwe plannen ervoor moeten zorgen dat Australië en Australische bedrijven aan de top van een van de snelst groeiende technologische sectoren van de wereld blijven.

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Afbeelding: Blockchain Technologies