Nee
Ja
            

Binance doet BCHSV in de ban

Eerder dreigde het enorme handelsplatform al met het verwijderen van de munt van Craig Wright. Het bleek dus niet alleen een loos dreigement.

Eerder dreigde het enorme handelsplatform al met het verwijderen van de munt van Craig Wright. Het bleek dus niet alleen een loos dreigement.

Vorige week escaleerde het al rond de persoon Craig Wright. Aangezien hij al jaren claimt dat hij Satoshi Nakamoto is, de man die aan de voet van Bitcoin stond, maar er geen enkele bewijslast is die hij kan aandragen. Integendeel, er is meer bewijs dat hij het niet is dan dat hij het wel is.

Bitcoin Satoshi Vision

BCHSV is daarom met behulp van Craig Wright in het leven geroepen. Volgens hem wordt de visie van Satoshi Nakamoto al lang niet meer gevolgd waarop hij deze coinsplit heeft doorgedrukt. Deze is ontstaan uit Bitcoin Cash wat al een afsplitsing was van Bitcoin om zo een bruikbaar betaalmiddel te lanceren. Eind 2018 zorgde BCHSV voor veel ophef aangezien Craig Wright tegen marktprijs zijn Bitcoins aan het dumpen was waardoor een nieuw dieptepunt in de correctie van Bitcoin werd bereikt.

Aanklachten zijn de druppel

Craig Wright draaide vorige week volledig door door te dreigen met aanklachten tegen mensen die hem bestempelde als fraudeur. De gehele cryptogemeenschap reageerde heftig op zijn aantijgingen en de CEO van Binance, Changpeng Zhao, dreigde met het verwijderen van BCHSV van Binance als hij dit gedrag zou blijven vertonen. 

Man van zijn woord

Respect voor Changpeng Zhao, hij heeft daadwerkelijk de daad bij het woord gevoegd. Vanmiddag werd bekend dat BCHSV van het platform verwijderd zou gaan worden. Uiteraard wordt BCHSV gedumpt na het nieuws op Binance en zal Craig Wright nog verder in zijn emotie zitten. Hoe ver het tiltgedrag door zal trekken zal de toekomst leren. Wordt waarschijnlijk nog vervolgd! 

Craig Wright is not Satoshi. Anymore of this sh!t, we delist!

- Changpeng Zhao op Twitter

Bronnen

  • Finance magnates
  • Afbeelding: Pixabay