Nee
Ja
            

Binance hervat deposito’s en opnamediensten

Binance CEO Changpeng Zhao heeft aangekondigd dat de crypto-exchange plannen heeft om deposito's en opnamediensten op dinsdag te hervatten.

Binance CEO Changpeng Zhao heeft aangekondigd dat de crypto-exchange plannen heeft om deposito's en opnamediensten op dinsdag te hervatten.

Ons team boekt vooruitgang en heeft het weekend doorgewerkt. In de afgelopen paar dagen hebben we een aantal belangrijke revisies doorgevoerd in ons systeem en een groot aantal geavanceerde beveiligingsfuncties toegevoegd en / of volledig opnieuw ontworpen. We zullen later details over enkele wijzigingen delen. We streven ernaar om deposito's en opnames op dinsdag volledig te hervatten. De tijd zal in een later stadium worden gecommuniceerd, afhankelijk van hoe de tests verlopen. Voor deze upgrade is een handelsstop vereist. We zullen je morgen weer updaten.

Hij schreef in een korte update:

Momenteel zijn alle opname- en stortingsacties gemarkeerd als "Onderbroken" en kunnen niet worden uitgevoerd op de exchange. Ten minste één gebruiker heeft via social media laten zien dat ze in staat waren om deposito's naar het adres te verzenden via eerder geïdentificeerde adressen.

In eerdere aankondigingen kondigde de exchange support voor op hardware gebaseerde 2FA-apparaten zoals Yubikey.

Binance kondigde de breuk vorige week aan en zei dat niet-benoemde hackers met 7.000 BTC (ter waarde van ongeveer $ 41 miljoen op dat moment) van de hot wallet van de uitwisseling uer vandoor gingen. De hackers hebben toegang gekregen tot beide user API-sleutels en twee-factor authenticatiecodes om de crypto te verwijderen.

De uitwisseling stopte opnames en stortingen maar stond intra-token trading op de site toe. De hackers hebben de gestolen bitcoins snel verplaatst, waardoor sommigen speculeren dat ze het witwassen van het geld voorbereiden via meerdere uitwisselingen.

Bronnen

  • Coindesk