Nee
Ja
            

Bitmain’s World Digital Mining Map

Bitmain lanceert een digitale overzichtskaart om crypto miners aan miningfarms te koppelen en hiermee de miningindustrie efficiënter te maken.

Bitmain lanceert een digitale overzichtskaart om crypto miners aan miningfarms te koppelen en hiermee de miningindustrie efficiënter te maken.

World Digital Mining Map

Mining gigant Bitmain wil eigenaren van crypto mining hardware verbinden met eigenaren van miningfarms. Dit nieuws kwam afgelopen vrijdag naar buiten. Dit gaat ze doen door een overzichtsplatform genaamd World Digitial Mining Map (WDMM) te lanceren. De WDMM komt tijdens de Mining Summit, die van 8 t/m 10 oktober in Frankfurt plaatsvindt, online.

“De WDMM helpt cryptocurrency mining duurzamer te maken op de lange termijn door miningfarms en hardware eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden”, aldus Matthew Wang. De directeur van Bitmain’s Mining Farms vindt het hoog tijd om alle miners goed in kaart te brengen. Er komen nou eenmaal steeds meer miners bij. 

De kaart kan door eigenaren van crypto hardware gebruikt worden om verbinding te maken met miningbedrijven, die de faciliteiten hebben machines fysiek te hosten. Privé miners hebben vaak niet de juiste faciliteiten. Bovendien is de kans op winst kleiner, omdat elektriciteit meer kost. Grote farms hebben toegang tot goedkopere elektriciteit en een snellere internetverbinding. Een win-win situatie dus. 

De WDMM helpt cryptocurrency mining duurzamer te maken op de lange termijn door miningfarms en hardware eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden.

- Matthew Wang, Bitmain Mining Farms

Hoe kom je op de kaart?

Miningbedrijven moeten bewijzen dat hun bedrijf het aan kan om nieuwe miners te beheren. De farm moet met risico’s om kunnen gaan. Als dit in orde is, komt het bedrijf op de kaart. Bitmain belooft zowel de hardware eigenaar als de miningfarm-eigenaar te ondersteunen bij het ontwerpen en bouwen van de mining farms.

Bronnen

  • Decrypt
  • Afbeelding: PR Newswire