Nee
Ja
            

BitPay integreert Ripple Xpring

We schreven er gisteren al over: Xpring. Het nieuwe betalingsplatform van Ripple heeft al meteen animo van één van de grootste blockchain betalingsproviders.

We schreven er gisteren al over: Xpring. Het nieuwe betalingsplatform van Ripple heeft al meteen animo van één van de grootste blockchain betalingsproviders.

Snelle integratie

BitPay heeft gisteren aangekondigd ondersteuning voor XRP toe te voegen. De toevoeging zal waarschijnlijk later dit jaar plaatsvinden. Ripple Xpring maakt het mogelijk fiat valuta en cryptocurrency betalingen in elke applicatie te integreren. “XRP kan een betalingsoptie bieden die snel, kosteneffectief en schaalbaar is”, aldus Sean Rolland, BitPay productdirecteur. Ripple maakt het mogelijk voor BitPay wallet eigenaren om XRP uit te geven en op te slaan. 

XRP kan een betalingsoptie bieden die snel, kosteneffectief en schaalbaar is.

- Sean Rolland, BitPay productdirecteur

7 cryptocurrencies

Vorige maand kwam naar buiten dat BitPay Ethereum gaat accepteren als betalingsmethode. Met XRP erbij staat de teller op 7 cryptocurrencies. Bitcoin, Bitcoin Cash, USD Coin, Gemini Dollar en Paxos Standard Token worden al reeds geaccepteerd. Vorig jaar verwerkte het betalingsbedrijf meer dan 1 miljard dollar aan betalingen van wereldwijde verkopers zoals Microsoft, FanDuel en Avnet. 

BitPay CEO en medeoprichter Stephan Pair: “De B2B groeit snel aangezien onze oplossing goedkoper en sneller is dan een bankoverschrijving uit de meeste regio’s van de wereld”. 

De B2B groeit snel aangezien onze oplossing goedkoper en sneller is dan een bankoverschrijving uit de meeste regio’s van de wereld.

- Stephan Pair, BitPay

Bronnen

  • Coinspeaker
  • Afbeelding: Bitcoin Addict