Nee
Ja
            

Bittrex houdt IEO voor VodiX (VDX)

Bittrex maakt zich op voor de volgende Initial Exchange Offering. Na Veriblock (VBK), is het nu de beurt aan VodiX (VDX). Op 21 mei, om precies te zijn.

Bittrex maakt zich op voor de volgende Initial Exchange Offering. Na Veriblock (VBK), is het nu de beurt aan VodiX (VDX). Op 21 mei, om precies te zijn.

Bittrex’ token aanbiedingen

De token aanbiedingen van de wereldberoemde Amerikaanse exchange worden niet altijd positief onthaald. Zo verliest VeriBlock momenteel aan waarde na de IEO van Bittrex. Daarvoor laste de Bittrex de IEO van RAID af, nadat de samenwerking met OP.GG ten einde kwam.

Een crypto economie

Vodi X geeft maar liefst 7.000.000 VDX aan de community. Door in te loggen en speciale opdrachten uit te voeren, kunnen gebruikers tot wel 120 VDX tokens ontvangen als beloning. Vodi X wil een op crypto-gebaseerde economie opzetten, waardoor gebruikers VDX kunnen verdienen voor kleine werkzaamheden. Is dit een soort heitje voor een kwarweitje?

De IEO prijs van 1 VDX is gezet op 1 dollar. De waarde wordt geschat op circa 120 dollar. De airdrops vinden op 16 mei plaats.

Een crypto economie

De Vodi app is een fintech project dat zich richt op het overbruggen van de wereld van traditionele financiën en die van cryptocurrencies. De app heeft momenteel al 5 miljoen gebruikers en het VodiX project is erop gericht cryptocurrency te promoten via de geïntegreerde smart contracts.

Wat doet de Vodi app?

De app maakt mobiel opladen mogelijk én biedt cadeaubonnen en communicatiekredieten. De Bittrex prijs van de Amerikaanse startup krijgt een nominale waarde van 0,01 dollar. Bij de IEO wordt 60 procent van het totaalaantal VDX aangeboden. Gebruikers kunnen tussen de 1.000 en 1.5 miljoen VDX kopen. Ideaal voor beleggers met veel geld. VDX tokens worden wel alleen verkocht voor Bitcoin (BTC).

IEO in plaats van ICO?

IEO’s worden steeds populairder. Langzamerhand lijkt er een verschuiving plaats te vinden tussen Initial Coin Offerings (ICO) en Initial Exchange Offerings (IEO). Dit jaar alleen al is er bijna 40 miljoen dollar opgehaald, maar de regels en prestaties van de tokens varriëren. Vaak op basis van de keuze van elke exchange.

Bronnen

  • Cryptovest
  • Afbeelding: Kryptowaluty