Nee
Ja
            

Bittrex zet in op nieuwe IEO na flop

Het grote nieuws dat RAID een IEO op Bittrex kreeg werd al snel de kop ingedrukt door een annulering. Nu gaat Bittrex met VeriBlock nogmaals een IEO inplannen. 

Het grote nieuws dat RAID een IEO op Bittrex kreeg werd al snel de kop ingedrukt door een annulering. Nu gaat Bittrex met VeriBlock nogmaals een IEO inplannen. 

De communicatie tussen RAID en Bittrex was niet voldoende geweest aangezien het project een belangrijke samenwerking met OP.GG aan was gegaan. Hiervan was Bittrex niet op de hoogte en aangezien dit een belangrijke gebeurtenis was die ze niet voldoende in kaart konden brengen deden ze er verstandig aan om de IEO te annuleren.

VeriBlock

VeriBlock beweert een extra beveiligingslaag bovenop bestaande Blockchains te kunnen bouwen. Hiermee zou er een stap naar meer veiligheid gezet kunnen gaan worden en daarom is VeriBlock nu de kandidaat om een IEO succesvol af te gaan ronden op het platform van Bittrex. 

Gemengde belangen

Terecht wordt er aangekaart dat hier gemengde belangen in het spel zijn. De CEO van Bittrex, Bill Shihara, is consultant voor het VeriBlock project en ook minderheidsaandeelhouder. Dus als deze IEO succesvol is is het ook in zijn belang goed. Daarmee kan je wel makkelijker stellen dat deze IEO niet geannuleerd zal worden, maar is het twijfelachtig hoe de samenwerking tot stand is gebracht. 

VBK-munt

Wil je meedoen aan deze IEO? Dan moet je het astronomische minimale bedrag van $10,- meebrengen, aangezien er per munt $0,10 betaald moet worden ben je dan al in het bezit van 100 VBK-munten. Wil je meer dan $20.000,- uitgeven dan moet je je bij de OTC-desk van Bittrex melden om zo'n order te kunnen plaatsen. 

Bronnen

  • CryptoNewz