Nee
Ja
            

Coinbase heeft in meer dan 100 landen het Earn Programma geopend

Het grote platform Coinbase heeft in meer dan 100 landen het Earn Programma voor het publiek geopend.

Het grote platform Coinbase heeft in meer dan 100 landen het Earn Programma voor het publiek geopend.

Eerste try-out

In eind 2018 kondigde Coinbase het programma voor het eerst aan. Toen in de pilot-periode konden gebruikers geld verdienen door te leren over het ERC-20 token. “0x” (ZRX). Coinbase verklaarde dat volgens een enquête die zij hadden uitgevoerd, niet geïnformeerde gebruikers terughoudend waren om in crypto te investeren maar leergierig waren.

Een van de grootste obstakels die mensen beleven van het ontdekken van een nieuw digitaal bezit, is dat ze er geen verstand van hebben. Veel van de mensen die we ondervroegen gaven aan een sterke wens te hebben om te leren over nieuwe en andere crypto assets dan Bitcoin, maar wisten niet waar te beginnen.

Quizzen maken in ruil voor crypto

Coinbase Earn gebruikers kunnen ook crypto verdienen. In ruil voor het maken van quizzen over Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) en Basic Attention Token (BAT), kunnen gebruikers die respectieve munten verdienen.

Eerder deze week voegde Coinbase handelsondersteuning toe voor 50 nieuwe jurisdicties, evenals USD Coin (USDC) handelsopties in 85 nieuwe landen. In het persbericht waarin de uitbreiding wordt aangekondigd gaf Coinbase commentaar op haar hop op USDC om economische stabiliteit te bieden in deze nieuwe landen.

Voor nieuwe klanten in landen als Argentinie en Oezbekistan, waar de consumentenprijzen in 2020 naar verwachting met 10 tot 20 procent zullen stijgen, kunnen stablecoins zoals USDC een mogelijkheid bieden om zich te beschermen tegen inflatie.

Bronnen

  • Cointelegraph 
  • CryptoTips