Nee
Ja
            

Coinbase kaart lanceert in zes Europese landen

De dienst van Coinbase start in zes verschillende landen in Europa

De dienst van Coinbase start in zes verschillende landen in Europa

Zes landen

Vanaf vandaag kunnen kaarthouders in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Ierland en Nederland de kaarten gebruiken die rechtstreeks met hun Coinbase accounts worden gesynchroniseerd. De kaart komt zowel als een mobiele app voor iOS of Android en als een fysieke kaart die kan worden gebruikt om fiat valuta’s van geldautomaten in te trekken.

Het nieuwe aanbod van Coinbase stelt gebruikers in staat om cyrptocurrency te spenderen die ze houden bij elke handelaar die Visa kaarten accepteert. Gebruikers kunnen beslissen welke crypto ze willen gebruiken om een betaling in de app uit te voeren terwijl Coinbase de crypto vervolgens tegen betaling omzet in contanten.

Zeeshan Feroz, CEO van Coinbase zei: “Je kunt boodschappen kopen met bitcoin en koffie op litecoin”.

April eerste kaart

De kaart werd voor het eerst gelanceerd voor gebruikers in het Verenigde Koninkrijk in april van dit jaar. De kaart is uitgegeven door Paysafe Financial Services Limited, die door de Financial Services Authority wordt gereguleerd als een gecertificeerde uitgever van elektronisch geld en betaalinstrumenten.

De in San Francisco gevestigde beurs heeft zijn aanbod in de loop van het jaar aanzienlijk uitgebreid. Vorige maand breidde de handelsservices uit naar 50 andere landen en voegde handelsondersteuning toe voor zijn stablecoin USDC in 85 landen. Coinbase voegde ook de dai stablecoin toe aan het Coinbase Earn programma, dat gebruikers met crypto beloont voor het bekijken van educatieve video’s.

Bronnen

  • Cointelegraph