Nee
Ja
            

Coinbase breidt uit!

Coinbase breidt uit naar 11 nieuwe landen voor crypto naar crypto services.

Coinbase breidt uit naar 11 nieuwe landen voor crypto naar crypto services.

Uitbreiding

en zijn verhandeld naar 11 andere landen in Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië. Het product is nu beschikbaar voor Argentinië, Mexico, Colombia, Chili, India, Hong-Kong, Zuid-Korea, Indonesië, de Filippijnen en Nieuw-Zeeland. Klanten van Coinbase kunnen in deze landen nu cryptocurrencies opslaan, verhandelen, verzenden en ontvangen.

Nieuwe ontwikkelingen

Onlangs introduceerde Coinbase verschillende nieuwe ontwikkelingen, waaronder het toevoegen van ondersteuning voor EOS, Augur en Maker. Ook maakte ze het mogelijk om grensoverschrijdende betalingen te doen. De laatste ontwikkeling maakt het naar verluidt mogelijk voor gebruikers om direct geld te verzenden en te ontvangen en om ze in lokale valuta om te zetten.

Eerder in april lanceerde Coinbase ook Coinbase Card with Visa, waarmee de klanten van Coinbase in het Verenigde Koningrijk in de winkel en online met cryptocurrency kunnen betalen. Met de nieuwe service kan Coinbase de cryptovaluta van klatnen onmiddellijk omzetten in fiat-valuta om de aankoop te voltooien.

Bronnen

  • Cointelegraph 
  • WSJ