Nee
Ja
            

Het is mogelijk om bitcoin en litecoin te ontvangen en te versturen via Whatsapp

Dit is bekend gemaakt in een tweet van Zulu Republic.

Dit is bekend gemaakt in een tweet van Zulu Republic.

Lite.lm

Het digitale cryptocurrency platform Lite.lm heeft een eenvoudige manier geïntroduceerd om bitcoin via Whatsapp te verzenden. Het enige wat je hoeft te doen is een Whatsapp bot toe te voegen van Lite.lm en de aanwijzingen op het scherm te volgen. Er zijn talloze opties voor gebruikers naast het verzenden en ontvangen van BTC en LTC.

Er is ook een optie om cryptocurrency te verdienen met een verwijzingsprogramma. Er zijn ook opties waarmee gebruikers hun standaardmunt kunnen instellen en hun voorkeurstaal en wachtwoord kunnen selecteren. Momenteel zijn er twee talen, Spaans en Engels. De service ondersteunt ook het verzenden en ontvangen van Ether (ETH) en ZTX, het native token op het Zulu Republic platform.

Steeds makkelijker

Nu mobiele geldtransacties gemakkelijker worden op plaatsen in Zuidoost-Azië en Afrika, is er de mogelijkheid dat meer mensen zonder bankrekening en mensen met een onderbank meer toegang krijgen tot betaalkanalen.

In 2019 is er al een hele reeks aan aankondigingen gedaan van verschillende vestigingen over plannen om bitcoin te adopteren. Van trading desks tot acceptatie als ruilmiddel, de top-ranked cryptocurrency blijft het nieuws domineren.

Bronnen

  • Bitcoinist.com
  • Coingape