Nee
Ja
            

Een nieuwe lading voor CoinMarketCap

CoinMarketCap gaat nieuwe cryptocurrencies toevoegen aan hun platform. Investeer jij straks in één van de vijf nieuwe digitale valuta?

CoinMarketCap gaat nieuwe cryptocurrencies toevoegen aan hun platform. Investeer jij straks in één van de vijf nieuwe digitale valuta?

Vijf nieuwe tokens

CoinMarketCap groeit. Er komen steeds meer nieuwe virtuele valuta en tokens bij. Zoals aangekondigd in een tweet van donderdag 9 mei, komt er een vijftal nieuwe ‘listings’ of vermeldingen. AXE (AXE), W Green Pay (WGP), Merebel (MERI), Tarush (TAS) en Stellar Gold (XLMG) zullen toegevoegd worden aan de website. Het Twitterbericht is uiteraard voorzien van een link naar de ‘Recently Added’-pagina waarop alle nieuwe vermeldingen staan. Gebruiksvriendelijk toch? Gisteren, op 9 mei, zijn ook al IDEX (IDEX), Atlas Token (ATLS) en pEOS (PEOS) toegevoegd aan de lijst.

Iedereen die iets met cryptocurrency heeft, of je nou investeert of niet, moet de naam CoinMarketCap kennen. Dit wereldberoemde dataplatform huisvest meer dan 1900 tokens. Allemaal gesorteerd op basis van marktkapitalisatie en waarde. Inclusief informatie en grafieken. Bitcoin, Ethereum en Ripple vertegenwoordigen momenteel de top drie van de lijst.

Up-to-date en betrouwbaar

Om alle data zo betrouwbaar en recent mogelijk te houden, vinden er elke minuut updates plaats. Voordat de nieuwe prijsveranderingen doorgevoerd worden, is het belangrijk dat de informatie ook daadwerkelijk klopt. CoinMarketCap gebruikt hier verschillende algoritmes voor.

Zes jaar CoinMarketCap

Een paar dagen geleden vierde CoinMarketCap zijn zesde verjaardag. Om dit te vieren, besloot het platform een paar veranderingen door te voeren en initiatieven aan te kondigen. De initiatieven spelen in op de nieuwe Data Accountability and Transparency Alliance (DATA), CoinmarketCap API Revised Plans, CoinMarketCap Shop, CoinMarketCap Block Explorers en CoinMarketCap Mobile Apps. Er is ook besloten het beleid, omtrent het opnemen van nieuwe cryptocurrencies, te wijzigen. Het huidige beleid zou niet streng genoeg zijn.   

Bronnen

  • CryptoNewsZ
  • Afbeelding: Medium