Nee
Ja
            

De Ethereum Foundation onthult zijn ontwikkelingsplannen voor volgend jaar

De Ethereum Foundation heeft nieuwe veranderingen aangekondigd en bekendgemaakt voor de komende 12 maanden.

De Ethereum Foundation heeft nieuwe veranderingen aangekondigd en bekendgemaakt voor de komende 12 maanden.

Ethereum foundation

De Ethereum Foundation heeft haar strategie opnieuw gedefinieerd om te doen wat het beste is voor het ecosysteem, waarbij wordt gefocust op waar de meeste waarde kan worden toegevoegd en waardoor anderen waarde kunnen toevoegen op basis van hun expertise.

Ze verspreiden kansen naar de gemeenschap, ook duwen ze de hulpbronnen naar teams over het hele ecosysteem en moedigen ze andere organisaties aan om de Ethereum blockchain te gebruiken zodat deze meer gedecentraliseerd en duurzaam kan worden.

Plannen voor het volgende jaar

De gemeenschap van Ethereum blijft groeien in de loop van de tijd. Prominente organisaties zoals Microsoft, HTC en Opera hebben laten zien geïnteresseerd te zijn in het ontwikkelen van nieuwe technologieën bovenop het protocol. Als gevolgd hiervan is de Ethereum Foundation tot het besef gekomen dat het niet uitmaakt of een project intern of extern is, maar het belang is afhankelijk van de effectiviteit van het kapitaal besteed aan het bereiken van de doelstellingen van Ethereum.

In de komende 12 maanden is de Foundation van plan om $30 miljoen te besteden aan projecten die een grote betekenis hebben voor het ecosysteem.

Geld verdelen

Onderzoek en ontwikkeling zijn de belangrijkste pijlers van het kader van Ethereum. Zo zal $19 miljoen worden toegewezen aan lopende engineeringprojecten zoals ETH 2.0, staatskanalen en Plasma, eWASM en talen met slim contract. Deze projecten steunen op actief en kritisch werk dat het netwerk onderhoudt en verbetert.

Nog eens $8 miljoen zal worden gebruikt ter ondersteuning van het huidige protocol, ETH 1.0, dat door een aanzienlijk aantal bedrijven wordt gebruikt om hun tokens in te zetten. Omdat er miljarden dollars aan activa worden gecreëerd met behulp van de ETH blockchain. Het is erg belangrijk om door te gaan met het verbeteren van verschillende technologieën zoals Geth, Solidity en Web3.js.

De Foundation investeert de resterende $3 miljoen in de groei van de ETH community om het succes te garanderen. Het zal zich richten op het ondersteunen van jaarlijkse bijeenkomsten om nieuw talent aan te trekken.

ETH lijkt gestage vooruitgang te boeken. Als ’s werelds toonaangevende blockchain voor smartcontracten, blijft het verbeteringen aanbrengen aan zijn protocol om de eerste keuze te blijven voor nieuwe ondernemingen om hun digitale tokens te ontwikkelingen.

Bronnen

  • Cryptoslate