Nee
Ja
            

Felix_Trading|| Market Analyses Week 17.

Nieuwe analyse crypto week 17, Sluiten we vandaag boven de 200EMA?

Nieuwe analyse crypto week 17, Sluiten we vandaag boven de 200EMA?

Week 16

Na de laatste push heeft Bitcoin zich goed staande gehouden. onze verwachting voor een correctie richting de $4750-$4900 is niet gekomen maar wat betekent dat voor deze week. Houden we de $5600 vast zullen we snel de 6k zien aangezien we dan vandaag sluiten boven de 200EMA. bij de $5800-$6000 zullen we veel resistance krijgen door mensen die hun lange termijn winst nemen en traders die shortposities gaan innemen.

$5800 - $6000 regio is een support die meer dan een jaar lang gevormd en behouden is, deze zal niet zomaar breken.

Week 17 gemengde signalen

Zoals een paar weken gelden in een TA besproken is het nog altijd de vraag of dit een nieuwe uptrend is of een correctie wave 4 van de downtrend. Het blijft het voor mij een correctie wave van de downtrend van afgelopen jaar en zullen we maximaal de $6000 bereiken.
Indien we met overtuiging door de $6000 heen breken veranderd mijn perspectief uiteraard ook maar op basis van deze feiten zie ik een correctie. Als trader ga je uit wat het meeste rendement maakt. op dit moment is dat tussen de 5800 en 6000 een short positie innemen. 

De Bodem
Markten zijn ontzettend gul in het geven van bodems, in bijna elke markt maar zeker in de cryptomarkt heeft het verleden laten blijken dat er zeker 2-3 kansen gegeven worden om de bodem te kopen. Op dit moment komt het sentiment niet overeen met de prijsactie en zullen short sellers de markt overnemen rond $6000.

Week 17 No trade zone!

Deze levels zijn voor long term holders en investeerders no trade zones. Denk je eraan om weer te kopen wacht dan tot we inderdaad die $6000 grens met overtuiging breken en support houden op die 6000 dollar. Stap niet overhaast in en wacht tot de markt je die kans geeft, in de komende weken zal duidelijk worden wat de richting is voor BTC voor het komende jaar.

Bedankt voor het lezen!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze analyse te lezen, ik hoop dat dit je een perspectief geeft van wat er de komende weken komt. Abonneer je op @Felix_Trading op Twitter, Instagram of Telegram of lees mijn wekelijkse analyse op About-Crypto om ervoor te zorgen dat je niets mist!