Nee
Ja
            

Felix_Trading|| Market Analyses Week 20.

''You wish you bought more...''

''You wish you bought more...''

''You wish you bought more...''

Bitcoin breekt deze week alle regels, resistances en verwachtingen! De support die we hadden in 2018 is zonder moeite gebroken en zelfs laatste high van 2018 heeft eraan moeten geloven ($7350).
Met een ongelofelijk parabool zijn we omhoog geschoten maar wanneer gaan we onze winsten cashe!? indien dit nog niet gebeurt is zou ik dat toch maar even doen.

Met deze hoeveelheid momentum kunnen we nog een klein stukje door, Bitcoin haalt op dit moment het onderste uit de kan. Short term zien we momentum al afnemen, dit uiteraard op basis van de indicatoren, deze lezen natuurlijk alleen het nu moment en het verleden.
Waar geen rekening mee word gehouden is de mainstream media, we zien dit in de afgelopen dagen toenemen. Dit kan ons nog een push geven.

Allemaal leuk dat up en down maar 1 ding wat je wilt voorkomen is dat je koop in distribution, mensen gaan ongetwijfeld profit nemen en je wilt niet de persoon zijn die in Decemeber 2017 kocht.
Hiermee zeg ik niet dat dit de top is maar het is goed mogelijk dat we nog een tijdje sideways gaan.

Week 19

In week 19 heb ik geadviseerd tijdelijk uit de markt te blijven omdat we geen duidelijk richting hadden en geen zekerheid. Ik ben een trader, ik zoek R:R en het meest waarschijnlijke scenario.
Ik zal een klein uitleg geven met wat ik bedoel met ''conformation'' en hoe je dit kunt zien. het feit dat die boven de $7000 komt kan iedereen zien maar wanneer een goed moment is om de markt te betreden is anders.

1: Daily candle sluiten boven de huidige trend of patroon waar we in traden.
2: 3 op een volgende bullish candles.
3: In deze bullish candles zien we volume omhoog gaan.
4: We zien RSI omhoog gaan.
5: De 3de Daily candle sluiten boven de resistance.

Aangezien ik een wekelijkse analyse doe heb ik dat hier niet kunnen delen, op twitter zijn jullie van harte welkom en je kunt altijd een DM sturen.

The Gap! CME Futures

Op de CME Futures hebben we op dit moment een Gap van $700.
In de regel geldt dat gaps altijd gevuld worden, wanneer staat er alleen niet bij.

Dit kan deze week zijn op de volgende correctie maar ook over een maand nadat we 10k aantikken en weer terug.
Wat ik hiermee probeer te zeggen, Zolang we Bullish blijven en deze gaps gevuld worden in een correctie is dit een goede prijs/timing om de markt te betreden.
Het is goed mogelijk dat deze fill een wick word op de daily aangezien hij zo groot is, wees er dus bij/miss hem niet.

(theoretisch gezien ook naar $200.000 en daarna de gap op $6350 vullen....)

Bedankt voor het lezen!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze analyse te lezen, ik hoop dat dit je een perspectief geeft van wat er de komende weken komt. Abonneer je op @Felix_Trading op Twitter, Instagram of Telegram of lees mijn wekelijkse analyse op About-Crypto om ervoor te zorgen dat je niets mist!