Nee
Ja
            

Gaat Binance een OCO-functie toevoegen?

Geen ICO, geen IEO, maar misschien wel een OCO. Binance laat doorschemeren bezig te zijn met een One-Cancels-the-Other order.

Geen ICO, geen IEO, maar misschien wel een OCO. Binance laat doorschemeren bezig te zijn met een One-Cancels-the-Other order.

Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, gaat mogelijk een OCO-functie introduceren. Althans, daar lijkt het op. Op 24 mei, bij de laatste grote update, hintte Binance nog naar margin trading.  

Twitter

De hint kwam in een doodnormale tweet naar voren. Een tweet gewijd aan de vergelijking van een Bitcoin (BTC) aankoopscherm in ‘dark mode’ en ‘light mode’. In dezelfde afbeelding is echter nog een extra tabje te zien. En om dit OCO-tabje is het allemaal te doen. Hoewel men kan twisten of dit een bedoelde hint was of niet, kwam er later een vervolg. Binance CEO CZ twitterde de vraag: “What’s an OCO order?”

One-Cancels-the-Other

OCO, wat staat voor One-Cancels-the-Other, lijkt op Limit Orders en Market Orders. Het wordt gebruikt door beleggers die graag risico’s zoveel mogelijk willen beperken in tijden van onzekerheid. Wanneer de markt instabiel en onzeker is, kan een OCO de belegger helpen twee orders op te zetten als de prijs verandert. Waar het ene order uitgevoerd wordt, zal het andere order geannuleerd worden. Zonder de OCO-optie zou het tweede order de kans lopen eveneens uitgevoerd te worden.

Twittergebruiker wolfofmongok legt uit hoe OCO werkt: “Een One-Cancels-the-Other order (OCO) is een paar orders, die bepalen dat wanneer het ene order uitgevoerd wordt, het andere order automatisch geannuleerd wordt.”

Hoe en wanneer deze functie toegevoegd wordt, is nog onbekend. Volgens sommigen had OCO al een jaar geleden geïmplementeerd moeten zijn.

Een One-Cancels-the-Other order (OCO) is een paar orders, die bepalen dat wanneer het ene order uitgevoerd wordt, het andere order automatisch geannuleerd wordt.

- Twittergebruiker wolfofmongok

Bronnen

  • AMBCrypto
  • Afbeelding: CoinCentral