Nee
Ja
            

Het Red Bull Formule 1-team van Max Verstappen sluit samenwerking met crypto project!

Red Bull is wereldwijd het eerste Formule 1-team geworden met een sponsor uit de cryptocurrency wereld. Dit heeft het team bereikt door een partnership af te sluiten met FuturoCoin voor het seizoen 2019.

Red Bull is wereldwijd het eerste Formule 1-team geworden met een sponsor uit de cryptocurrency wereld. Dit heeft het team bereikt door een partnership af te sluiten met FuturoCoin voor het seizoen 2019.

We zagen eerder al cryptocurrency projecten aansluiten bij een aantal Formule E-teams en coureurs. De recente aankondiging van Red Bull Racing rondom dit partnership met FuturoCoin is de eerste kennismaking met een F1-team in de cryptocurrency sector.

Partnership tussen FuturoCoin en Red Bull Racing

Red Bull Racing kondigde begin februari een meerjarige overeenkomst aan met FuturoCoin. De merknaam zal worden weergegeven in de RB15-auto van het team en de overalls van de coureur.

Chris Horner over deze samenwerking:

In de afgelopen jaren was de opkomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies echt opmerkelijk, en we zijn verheugd het eerste Formule 1-team te zijn dat dit omarmt, door onze samenwerking met FuturoCoin.Beveiligde digitale valuta’s staan ​​aan de top van de technologische ontwikkeling en we zijn erg verheugd deel uit te maken van deze revolutie.

Mede-oprichter Futurocoin grote fan van de autosport!

Roman Ziemian, mede-oprichter van FuturoCoin en groot autosport fan, voegde toe:

Cryptocurrencies en Formula One lijken erg op elkaar; snelheid, technologie en een voorsprong nemen in hun tijd. Ik ben een grote fan van de autosport en de F1 heeft me altijd geïntrigeerd.

Video: FuturoCoin & Red Bull Racing partnership!

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het partnership.

Romain Grosjean en SoccerCoin

Het sponsorschap bij Red Bull is een opwindend nieuw hoofdstuk voor het bedrijf en zal een wereldwijd platform worden om FuturoCoin te vergroten. F1-coureur Romain Grosjean heeft onlangs een persoonlijke sponsorovereenkomst met SoccerCoin aangekondigd. Het logo van SoccerCoin zal in seizoen 2019 op zijn helm zal verschijnen.

Bronnen

  • Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool
  • 1maximaal.nl
  • Bitcoinmagazine.nl
  • BTCdirect.eu