Nee
Ja
            

Huawei wil blockchain diensten lanceren in Zuid-Amerika

Het Chinese bedrijf Huawei is de markt van Zuid-Amerika aan het onderzoeken voor uitbreiding van activiteiten

Het Chinese bedrijf Huawei is de markt van Zuid-Amerika aan het onderzoeken voor uitbreiding van activiteiten

Zuid-Amerika

Volgens het rapport zei een Huawei manager tijdens de CIAB conferentie in Febraban op 11 juni dat het mogelijk is dat producten en diensten die blockchain ondersteunen binnenkort beschikbaar zullen zijn in het continent.

Het bedrijf beweerde contracten te hebben met de Braziliaanse overheid voor opslagoplossingen en om in gesprek te gaan over 5G infrastructuurovereenkomsten. In april vorig jaar lanceerde Huawei ook zijn blockchain as a service aanbod via zijn cloudplatform dat naar verluidt het maken en beheren van blockchain apps tegen lage kosten mogelijk maakt.

Handelsoorlog

Toen er werd gevraagd naar de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en de mogelijke gevolgen voor het bedrijf, verklaarde de directie dat er vertrouwen in heeft dat het zal worden opgelost en merkt op dat het enige probleem dat het moet worden opgelost de toegang is tot de Android softwarelicenties van Google. Toch beloofde hij dat klanten niet serieus zouden worden beïnvloed door Amerikaanse maatregelen.

De uitvoerende macht zei ook dat hij niet weet over verdere crypto betreffende ontwikkelingen bij het bedrijf, maar is van mening dat er momenteel geen ontwikkelingen zijn die kunnen worden gerapporteerd.

Gisteren brak het nieuws door dat CIP, een facilitator van de Braziliaanse financiële en bankinfrastructuur, zijn blockchain ID platform officieel heeft gelanceerd via een samenwerking met IBM met behulp van Hyperledger Fabric.

Bronnen

  • Cointelegraph