Nee
Ja
            

Tech Mahindra gebruikt de Samsung Nextlegder blockchain

Samsung SDS is overeengekomen om samen te werken met de Indiaanse IT gigant Tech Mahindra.

Samsung SDS is overeengekomen om samen te werken met de Indiaanse IT gigant Tech Mahindra.

Plannen

Hiermee wil Mahindra een poging doen om de blockchain markt te betreden. Ze hebben zo’n 70% van hun werknemers opgeleid om met de nieuwe technologie te gaan werken. Onder andere blockchains zoals Al, Internet of Things en Cypersecurity. SDS wil hun platform graag gaan uitbreiden. Plannen zijn er om uit te gaan breiden in de Verenigde Staten en Europa.

Samenwerking

Volgens de overeenkomst zullen de twee bedrijven meer zakelijke kansen zoeken in de regio. Ook gaat Samsung samenwerken met dit bedrijf voor volgende stappen in het Nexledger proces. Nexledger, een blockchain beveiligingsplatform, werd gelanceerd in 2017. Het wordt veel gebruikt voor financiën, productie, logistiek en andere gebieden. De Koreaanse douanedienst heeft de exportdiensten al getest. Zo’n 48 andere organisaties waaronder overheidsinstellingen, scheepvaart en verzekeringsmaatschappijen deden mee aan de test.

Nexledger Accelerator

Samsung SDS heeft aangekondigd om zijn eigen blockchain versnellertechnologie te gaan lanceren. Dit is genaamd Nexledger Accelerator. Ze willen dit doen na een succesvolle test met Hyperledger Fabric. Het vormt een oplossing voor de verwerkingssnelheid van transacties.

Mahindra heeft al eerder blockchain technologie gebruikt om een oplossing te creëren voor het verdisconteren van facturen tussen autodivisie en leveranciers. Volgens IBM onderzoekt het bedrijf ook het gebruik van blockchain om onderdelen bij te houden en automatisch terughalen te verbeteren.

Bronnen

  • Cointelegraph 
  • Blokt.com