Nee
Ja
            

Tron CEO wil graag samenwerking met Liverpool FC

Dit tweette de Tron CEO Justin Sun. Ze willen gaan samenwerken met deze grote Engelse voetbalclub.

Dit tweette de Tron CEO Justin Sun. Ze willen gaan samenwerken met deze grote Engelse voetbalclub.

Helaas nog geen positief nieuws

Echter heeft een woordvoerder van Liverpool verteld dat ‘Liverpool Football Club heeft bevestigd dat het geen partnerschap heeft met Tron”. Hoewel Sun geen specifieke details bevatte over de aard van het aanstaande partnerschap – dat inmiddels is geweigerd – bevat de tweet een korte video-uitnodiging van de Liverpool Football Club met het Tron-logo in de video. De CEO van Tron beweerde dat hij er naar uitkijkt om deze nieuwe samenwerking te verkennen, eraan toegevoegd dat het een officieel partnerschap is en dat er binnenkort meer details zullen worden vrijgegeven.

Misha Lederman, de mede oprichter van Tron gerelateerde blockhain startup IAmDecentralized, zei dat de nieuwe vermeende samenwerking tussen Tron en LFC op zijn zachtst gezegd te groot zou zijn voor crypto. Hij voegde er aan toe dat hij het Tron logo al kan zien op de rode LFC shirts op Anfield.

Missie onder de aandacht brengen

Samuel Austin, medeoprichter en ontwikkelaar bij blockchain betaalfirma HummingPay, was het ermee eens dat de vermeende aanvaarding van Tron door LFC zou helpen de Tron missie onder de aandacht te brengen. Hij stelde voor dat Liverpool een eigen live streamingsplatform zou kunnen ontwikkelen, dat waarschijnlijk zou kunnen worden bijgestaan via Tron’s Peer to peer platform BitTorrnent dat in juli 2018 door Tron werd overgenomen.

Onlangs heeft DApp.com, een website met gedecentraliseerde applicaties, een focuswebsite voor analyses gepubliceerd en beweert dat de Tron blockchain de snelst groeiende DApp gebruikersbasis heeft.

Al eerder gerelateerde verhalen

Eind 2018 lanceerde de Brazilaanse Premier League Atletico Mineiro een fan token genaamd GaloCoin, een cryptocurrency die is gekoppeld aan de nationale fiat-wisselkooers en die gelijk is aan één Braziliaanse real. Fan token van de club was voorafgegaan door twee anderen. Dit waren de Franse voetbal club PSG en Major league Italiaanse voetbalclub Juventus. Zij lanceerde hun eigen coin in september 2018.

Eerder werkte voormalige Liverpool voetballer Michael Owen samen met de in Singapore gevestigde Global Cyrpto Offering Exchange om zijn cryptocurrency met eigen rug en eigen munt uit te geven.

Bronnen

  • Cointelegraph