Nee
Ja
            

Luxe accommodatieaanbieder in zee met blockchainbedrijf AmaZix

Timeless Luxury Group, aanbieder van luxe accommodaties, gaat samenwerken met blockchainadviesbureau AmaZix. Door hoge kortingen te geven op luxe onderkomens, hoopt het Zwitserse bedrijf rijke cryptobeleggers aan te spreken. Het lijkt haast een perfecte timing: precies nu de markten zich weer opwaarts begeven.

Timeless Luxury Group, aanbieder van luxe accommodaties, gaat samenwerken met blockchainadviesbureau AmaZix. Door hoge kortingen te geven op luxe onderkomens, hoopt het Zwitserse bedrijf rijke cryptobeleggers aan te spreken. Het lijkt haast een perfecte timing: precies nu de markten zich weer opwaarts begeven.

AmaZix en DSO

De aanbieder van luxe vakantievilla’s, resorts, lifestyleproducten en zelfs jachten, is verheugd over de samenwerking met AmaZix. Waarom AmaZix? Dit blockchainbedrijf biedt een digital security offering (DSO) aan. De DSO biedt crypto tokenhouders 40% korting op de winst van het bedrijf en 20% korting op boekingen. Timeless stelt de DSO open voor Amerikaanse beleggers, door een Amerikaanse makelaar en een SEC-geregistreerde overdrachtsagent te gebruiken.

41 accommodaties en een resort

Timeless Luxury Group heeft tot nu toe slechts twee succesvolle accommodaties geleverd. Michael Gössl, CEO van Timeless vertelt: “Het bedrijf heeft twee succesvolle accommodaties verwezenlijkt: Wilder Kaiser en Zell am See.” Afhankelijk van de opbrengsten van de DSO wordt dit aantal flink verhoogd. “Na analyse en optimalisatie hebben we de scope uitgebreid en een sterke project fundering ontwikkeld. We hebben tot 41 potentiële nieuwe accommodaties samen met een gepland resort gevonden en proberen nu door middel van DSO tot maximaal 100 miljoen op te halen om deze te kunnen ontwikkelen”, aldus Gössl.

Na analyse en optimalisatie hebben we de scope uitgebreid en een sterke project fundering ontwikkeld. We hebben tot 41 potentiële nieuwe accommodaties samen met een gepland resort gevonden en proberen nu door middel van DSO tot maximaal 100 miljoen op te halen om deze te kunnen ontwikkelen.

- Michael Gössl, CEO Timeless Luxury Group

AmaZix is vereerd

Wat is de rol van AmaZix? Het bedrijf, dat met meer dan 120 ICO’s samenwerkte sinds 2017, adviseert Timeless graag. “Timeless is de reden dat wij bij AmaZix graag in deze sector opereren. We krijgen de kans partnerschappen aan te gaan met unieke mogelijkheden. Het bedrijfsmodel is net zo uniek als het geldwervingsmodel, met een conforme DSO als hulpmiddel.” CEO Jonas Karlberg vervolgt: “AmaZix is erg blij te worden geassocieerd met een van de eersten die een pad in deze richting inslaan”.

Timeless is de reden dat wij bij AmaZix graag in deze sector opereren. AmaZix is erg blij te worden geassocieerd met een van de eersten die een pad in deze richting inslaan.

- Jonas Karlberg, CEO AmaZix

Token aanbiedingen terug door IEO’s?

Circa zes maanden zijn ze weggeweest: token aanbiedingen. Toch komen ze nu langzaam terug. Dit komt volgens Lennix Lai, directeur van de financiële markt voor OKEx, doordat Initial Exchange Offerings (IEO’s) het marksentiment opdreven.

Bronnen

  • Cryptoglobe
  • Afbeelding: Pixabay