Nee
Ja
            

NEO bouwt aan de toekomst

NEO wil samen met de Microsoft .NET Foundation het internet ‘future’ proof maken.

NEO wil samen met de Microsoft .NET Foundation het internet ‘future’ proof maken.

Internet voor de toekomst

Op 24 september kwam naar buiten dat NEO, een decentraal open-source blockchain platform, lid is geworden van de NET Foundation. Hiermee is het meteen ook het eerste lid van de Microsoft organisatie. NEO nam de beslissing tijdens de .NET Conferentie. “Gebaseerd op hun gedeelde open-source erfgoed, zullen NEO en de .NET Foundation miljoenen ontwikkelaars in staat stellen de basis te leggen voor de volgende generatie internet”, aldus het blockchain platform. 

Gebaseerd op hun gedeelde open-source erfgoed, zullen NEO en de .NET Foundation miljoenen ontwikkelaars in staat stellen de basis te leggen voor de volgende generatie internet.

- NEO

NEO 3.0

In 2020 zal het blockchain platform van NEO een grote update krijgen. NEO 3.0 krijgt goedkopere transacties, betere inzet van smart contracts en een snellere blockchain. Deze versie wordt gelanceerd als nieuwe blockchain netwerk, waar gebruikers hun huidige tokens kunnen omwisselen voor nieuwe tokens. De update is volgens ontwikkelaar Erik Zhang nodig om verbeteringen door te kunnen voeren. De huidige blockchain blijkt steeds meer verouderd. 

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Afbeelding: Bitcoin Magazine