Nee
Ja
            

NTT uit Thailand wil blockchain, AI en IOT Lab lanceren

Een groot innovatie-lab is het plan voor de telecom gigant NTT Corporation. Het plan richt zich op blockchain, en internet of things.

Een groot innovatie-lab is het plan voor de telecom gigant NTT Corporation. Het plan richt zich op blockchain, en internet of things.

NTT Thailand

NTT Thailand is de lokale operationele eenheid van NTT Com Group, een dochteronderneming van Nippon Telegraph and Telephone Corporation. Het goorste telecombedrijf van Japan en ’s werelds op twee na grootste telecombedrijf op basis van inkomsten.

Nieuwe lab

Volgens de Bangkok Post is het nieuwe lab gepland voor lancering in het tweede kwartaal van 2019 en komt het naast de bestaande 500 miljoen baht ($15,6 miljoen) investering van NTT Com Thailand om extra ruimte te creëren voor datacenters op zijn Amata Industrial Estate. De CEO van het bedrijf, Manabu, Kahara, zei het volgende.

Het NTT Innovatie lab introduceert een speeltuin voor klanten en partners om proof-of-concept te ontwikkelen, ontwikkeling voor disruptieve technologieën zoals blockcahin, IoT, Al, hybride cloud en software gedefinieerde netwerken.

Rapport

Het rapport zegt dat NTT Com Thailand van plan is om zijn innovatie lab te gebruiken om blockchain oplossingen te ontwikkelen voor de financiële en verzekeringssector en om te dienen als preventief onderhoud voor slimme fabrieken.

De Bangkok Post rapporteert over verdere details van de uitbreidingsplannen en projecten van NTT Com Thailand om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van cloud serviceproviders, financiële instellingen, cyberbeveiliging serviceproviders en andere ondernemingen met een ambitie om tegen 2021 haar activiteiten met 30% te laten groeien.

Er wordt voorspeld dat in 2024 blockchain applicaties in de telecomcenter wereld zo’n $1,37 miljard zullen genereren. Dit werd onderzocht door Research and Markets.

Bronnen

  • Cointelegraph