Nee
Ja
            

RSI Hunter geeft inzicht in de cryptowereld

Het maximale uit je investering halen. Dat wil natuurlijk elke belegger. Toch is het nog een hele kunst om op het juiste moment in of uit te stappen. RSI Hunter kan je hier wellicht een handje bij helpen.

Het maximale uit je investering halen. Dat wil natuurlijk elke belegger. Toch is het nog een hele kunst om op het juiste moment in of uit te stappen. RSI Hunter kan je hier wellicht een handje bij helpen.

Cryptomunten met potentie

RSI Hunter is een platform dat cryptocurrencies, met de potentie om te groeien, voor je opspoort. Om dit te kunnen bepalen wordt er gekeken naar de huidige marktpositie van de munt.  RSI Hunter huisvest honderden cryptocurrencies. De virtuele valuta worden geclassificeerd als ‘oversold, ‘neutral of ‘overbought’. Data hiervoor wordt verkregen van grote exchanges zoals Binance, Okex, Bittrex.

Verschillende instellingen

De gebruiker kan verschillende instellingen kiezen: handelsplatform, basisvaluta en tijdsbestek. Dat laatste varieert van per minuut tot per week. De prijs van elke cryptomunt wordt getoond in de Amerikaanse dollar en de standaardvaluta die jij hebt gekozen. Ook de wekelijkse en maandelijkse hoogtepunten en dieptepunten zijn zichtbaar. Prijzen en waardes worden elke minuut bijgewerkt.

Indicatoren

Is de cryptomarkt bullish, bearish of geen van beiden? Wanneer vindt er een flinke stijging of daling plaats voor een specifieke munt? En belangrijker nog: in welke crypto valuta kan je het best investeren? Hoewel dit altijd speculeren blijft, probeert RSI Hunter daar toch grip op te krijgen. Het platform toont meerde tabellen. Elke tabel bevat een aantal indicatoren: gemiddelden, standaardafwijking en een gemiddeld volume voor verschillende tijdsperioden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog grafieken. Deze laten 14-daagse procentuele afwijkingen in de prijzen zien. RSI Hunter schat voor elke cryptocurrency een wentelpunt in.

Bitcoin Markets

Om te allen tijde op de hoogte te blijven van de belangrijkste cryptomarkten is er Bitcoin Markets. Deze tool, ontwikkeld door Bitcoin.com, toont real-time data over de prijzen en waardes van honderden crypto munten en tokens. De grafieken tonen prijsveranderingen, hoofdlettergebruik, hashrate én kosten voor zowel BCH als BTC. Hiervoor wordt Bitcoin Charts gebruikt.

Bronnen

  • Bitcoin.com
  • Afbeelding: Oracle Times