Nee
Ja
            

Verge IOS app live! Dat vieren we met korting!

Los van alle spannende tijden op de cryptocurrencymarkt blijft ontwikkeling en mogelijkheden tot adoptie een belangrijk agendapunt. Ook Verge currency draagt zijn steentje bij om de volgende stap te maken naar een bruikbare betalingscase voor crypto’s.

Los van alle spannende tijden op de cryptocurrencymarkt blijft ontwikkeling en mogelijkheden tot adoptie een belangrijk agendapunt. Ook Verge currency draagt zijn steentje bij om de volgende stap te maken naar een bruikbare betalingscase voor crypto’s.

Swen van Zanten, software developer van Verge, heeft daarom met een team hard gewerkt aan een wallet app voor op de telefoon. Na het indienen voor goedkeuring op het IOS platform op 16 april is 23 april de app goedgekeurd en live gegaan.

Vorige week afgerond

Verge is al langer bekend als een van de grotere chains met een beveiligingslaag over het Tor netwerk. Dit is één van de meerdere USP’s van de huidige nummer 49 in marktkapitalisatie in de cryptowereld. Swen van Zanten, de man die hard gewerkt heeft aan deze applicatie, geeft aan erg blij te zijn met de nieuwe betaaloptie: “We zijn dit project vorig jaar gestart op 24 juli en vorige week hebben we na langdurig testen met een fantastische groep Beta-testers het project afgerond. Ik ben trots op het resultaat en het team dat we dit zo naar buiten hebben kunnen brengen. Ondertussen is er ook al een andere ontwikkelaar met een app bezig op het besturingssysteem van Android, dit is later gestart en zal dan ook later uitkomen.”

Anonimiteit in eigen hand

Bij het installeren van de applicatie heb je anonimiteit in eigen hand. Een van de kernwaarden van Verge is dat je zelf de keuze hebt om openbaar een transactie te doen maar dat je ook de keuze kunt maken voor je eigen privacy. Van Zanten: “Bij het in gebruik nemen van de app krijg je direct de keuze of je je transacties over het Tor netwerk wilt laten lopen om zo je privacy te kunnen waarborgen. Overigens is het ook gewoon mogelijk deze optie aan en uit te zetten wanneer je dit zelf wilt.”

Bij het in gebruik nemen van de app krijg je direct de keuze of je je transacties over het Tor netwerk wilt laten lopen om zo je privacy te kunnen waarborgen. Overigens is het ook gewoon mogelijk deze optie aan en uit te zetten wanneer je dit zelf wilt.

- Swen van Zanten

Tijd voor een PSP?

Bij een gemakkelijke mobiele betalingsapp komt natuurlijk ook de vraag opwellen of dit niet een voorbode is naar een nieuwe betalingsmethode ook in de fysieke winkels. Van Zanten: “Deze app is vooralsnog bedoeld om ons als betalingsoptie nog makkelijker en sneller te maken dan dat het al is. Maar natuurlijk is dat ook in de toekomst een mooie optie maar dat is nog toekomstmuziek. Deze app is een mooie stap maar nog geen voorbode dat we nu als volgende stap dit in een fysieke winkel naar voren zullen zien komen.” Maar uiteraard, wat niet is kan nog komen!

25 mei, de Verge meetup, About-Crypto geeft korting!

Wil jij nu Swen van Zanten en zijn team persoonlijk bedanken voor hun harde werk en eens zien wie en wat de dragende krachten zijn achter de Verge currency blockchain? 25 mei staat de tweede meetup op de agenda in Rotterdam waar je helemaal up to date wordt gebracht over alles wat er speelt rond de grootmacht binnen de cryptocurrencies. We mogen ook nog eens €10,- korting geven op de aanschaf van je ticket! Ga naar https://vergecurrency.com/meetup/ ,voer de kortingscode: Aboutcryptoverge in bij het bestellen en ontmoet oprichter Justin Sunerok, Didi Taihattu, de man die bekend staat in Nederland als de man die alles bijna verkocht voor Bitcoins en nog veel meer prominenten! Ook About-Crypto zal die avond verslag doen vanuit deze betoverende locatie.

Bronnen

  • Verge currency
  • Afbeelding: Verge currency