Nee
Ja
            

Verge Meetup Live! Al het laatste nieuws! Update 21:00

Vandaag is About-Crypto aanwezig als hoofdsponsor bij het jaarlijkse event van Verge Currency. Met twee grote onthullingen op deze avond en een volle agenda met sprekers wordt het een bomvolle avond vol met informatie waar we wat mee kunnen! 

Vandaag is About-Crypto aanwezig als hoofdsponsor bij het jaarlijkse event van Verge Currency. Met twee grote onthullingen op deze avond en een volle agenda met sprekers wordt het een bomvolle avond vol met informatie waar we wat mee kunnen! 

Met een groot aantal verschillende nationaliteiten is het een mooie mix van bezoekers op de Meetup van Verge. Met constante updates gaan we jullie volledig op de hoogte houden deze middag/avond. 

Didi Taihuttu trapt het evenement af

Didi Taihuttu trapt vandaag het evenement af met een inspirerend verhaal over zijn levensloop en hoe dit geleid heeft naar all-in gaan op Bitcoin. Didi, ookwel bekend van het boek: "The Bitcoin family" geeft weer dat hij verschillende kantelpunten in zijn leven heeft gehad. Van het plotselinge overlijden van zijn moeder waardoor hij gefixeerd was geworden op rijk worden tot het punt dat zijn vader nog kort te leven had en daardoor de levensles heeft geleerd dat je zoveel mogelijk tijd moet doorbrengen met je gezin. Wat hij nu dus doet door over de wereld te reizen met zijn filosofie om mensen te leren omgaan met de veranderingen die Bitcoin en Blockchain met zich mee gaat brengen. Overigens kreeg Didi de lachers nog op zijn hand door aan te geven waarom hij bij Verge uit was gekomen. "Waarom? Omdat ik van porno houd!". Een mooie aftrap van het evenement. 

Grote onthulling!

Dan is het tijd voor de grote onthulling! Jawel, de eerste mag er al uit. Paycent betreedt het podium, bekend om hun credit card waarmee je over heel de wereld met Cryptocurrency kunt betalen. Een hele mooie eerste onthulling zo aan het begin van de avond! Paycent geeft aan een mooie toekomst met Verge Currency te zien en dat het een logische stap was om ze toe te voegen aan hun dienstverlening. Een mooie toevoeging voor Verge en zeker een grote onthulling zo aan het begin van de avond!

Developer panel

Het is nu tijd voor Marwin en Justin om als panel de gasten te woord te staan over de nieuwe codebase. Justin geeft meteen aan het begin aan heel erg blij te zijn met de ontwikkeling van Verge. Waar het in het verleden vooral een grote brei van code was en vervolgpunten die behaald moesten worden lijkt het nu een gestroomlijnde machine die goed georganiseerd en gestructureerd aan het werk gaat. De ontwikkelingen gaan nu veel harder en de tevredenheid straalt van de gezichten af. 

De tweede partnership onthulling!

Het is nu al tijd voor de tweede onthulling van het evenement. Xcellab betreedt het podium en komt vertellen over XcelTrip en XcelPay. XcelTrip heeft als doel om Cryptocurrency te integreren in het dagelijkse leven. XcelTrip is nu al actief om Blockchaintechnologie te gebruiken bij het reizen en bij hotels. Als je kijkt naar de interface is het exact gelijk aan andere platformen voor het boeken van vluchten en hotels, het grote verschil bij XcelTrip is dat je de betaling in Cryptocurrency doet. Maar dan nu de announcement! XcelTrip gaat Verge Currency beschikbaar maken om 800.000 hotels te boeken, 300 verschillende vluchtmaatschappijen beschikbaar in 200 verschillende landen! Een ontzettende mooie partnership voor Verge en een uitstekende stap richting het crypto beschikbaar maken voor het grote publiek! 

Crypto Michaël is next

Crypto Michaël is beter bekend op de stock exchange in Amsterdam waar hij met 10 man zich voornamelijk bezighoudt op het gebied van cryptocurrency trading. Hij laat het publiek vergelijkingen met vorige bubbles zien en maakt mooie vergelijkingen met Amazon en Apple die dezelfde patronen heeft gevormd net als vele cryptocurrencies. Waarschijnlijk is hij ook gekomen voor de mensen die een kaartje hebben gekocht omdat ze vooral gefocust zijn op koersontwikkelingen. Maar het valt hier vooral op dat er veel technische mensen aanwezig zijn waardoor dit vooral zeker interessant is maar waarschijnlijk voor een kleiner gedeelte van de mensen die aanwezig zijn. Maar dat doet niet onder aan zijn boodschap en zijn heldere visie op patronen herkennen in deze markt. 

Developer panel 2

Dan is het tijd voor de volgende groep met developers die het aanwezige publiek te woord mogen staan. Swen van Zanten presenteert de nieuwe IOS app die een tijd geleden gereleased is. Het is natuurlijk een app die betaling en Tor voor het eerst mogelijk maakt in combinatie met elkaar. Dat is iets wat voor Apple redelijk gewaagd is, wat het daarom nog meer een prestatie maakt voor het team van Verge dat dit daadwerkelijk live is. Zo wordt er besproken hoe je straks naar een toekomst gaat dat je Verge munten direct verhandeld kunnen worden om met NFC te betalen met de app en is er een Moon mode in aanbouw. 

Afsluiting informatieve gedeelte

Justin bedankt het team en de vele mensen die belangeloos aan het project meewerken en het tot zo'n groot en sterk geheel heeft gebracht. Hij benadrukt nogmaals dat het bijzonder is dat zoveel mensen bij zijn visie hebben aangesloten en dat het van een eenmansproject naar een groot collectief aan mensen is geworden die allemaal hun eigen steentje bijdragen. Daarmee sluiten we de dag af en gaan we de komende tijd weer veel horen van Verge. 

Bronnen

  • About-Crypto.nl