Nee
Ja
            

Avnet integreert BitPay Bitcoin betalingen

Transactieservice BitPay gaat samenwerken met Avnet, wereldleider op het gebied van elektronische componenten en services. Dit meldt een persbericht van 19 maart.

Transactieservice BitPay gaat samenwerken met Avnet, wereldleider op het gebied van elektronische componenten en services. Dit meldt een persbericht van 19 maart.

Bitcoin en Bitcoin Cash

Door de samenwerking kan Avnet betalingen in Bitcoin (BTC) of Bitcoin Cash (BCH) gaan accepteren. Klanten van de wereldwijde technologiedistributeur konden eerst nog niet met cryptocurrencies betalen. BitPay zal als platform fungeren om de fondsen te verifiëren, orders te verwerken én transacties te voltooien.

Dat Avnet zo goed op weg is, blijft niet onopgemerkt. Het bedrijf staat momenteel op nummer 128 van de Fortune 500 lijst en op plek 414 van de Fortune Global 500.

Alles voor de klant

“Door Bitcoin te accepteren als betaaloptie, blijft Avnet barrières wegnemen die klanten tegenkomen bij het op de markt brengen van hun ideeën. Klanten moeten op een eenvoudige manier een ontwerp, product, marketing of expertise op elke fase kunnen bereiken”, zo staat beschreven in het persbericht.

Volgens Sonny Singh, Chief Commercial Officer bij BitPay, laat het bedrijf door het accepteren van Bitcoin-betalingen zien dat er geluisterd wordt naar de behoefte van klanten. Bovendien is de Bitcoin-betaalmogelijkheid eenvoudiger en sneller dan het betalen met creditcards en bankoverschrijvingen. Naar verwachting zal het partnerschap Avnet helpen veel nieuwe blockchaingerichte klanten van over de hele wereld aan te trekken.

Door Bitcoin te accepteren als betaaloptie, blijft Avnet barrières wegnemen die klanten tegenkomen bij het op de markt brengen van hun ideeën. Klanten moeten op een eenvoudige manier een ontwerp, product, marketing of expertise op elke fase kunnen bereiken.

- Persbericht Avnet

Crypto donaties voor Wikipedia

Eerder dit jaar, in januari om precies te zijn, ging BitPay al een samenwerking aan met de Wikimedia Foundation. Deze non-profit organisatie is onder andere eigenaar van Wikipedia. De samenwerking maakte het mogelijk voor de online encyclopedie om donaties in cryptocurrency te ontvangen.

Bronnen

  • CryptoNewsZ
  • Afbeelding: Chepicap