Nee
Ja
            

Nog geen valentijn? Betaal dan je Tinder abonnement met Bitcoin, Ethereum of Litecoin!

Donderdag 14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag. Voor de één een leuke dag met rode rozen en/of een romantisch diner bij kaarslicht. Voor de ander een dag als geen ander.

Donderdag 14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag. Voor de één een leuke dag met rode rozen en/of een romantisch diner bij kaarslicht. Voor de ander een dag als geen ander.

Vind jouw droomdate met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash of Dogecoin!

Ben je nog vrijgezel en niet van plan Valentijnsdag 2019 alleen thuis door te brengen? Betaal dan snel je Tinder abonnement met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash of Dogecoin. Wie weet swipe jij jezelf met deze crypto aankoop wel naar een enorm romantische date :)

Cryptocurrency ken ik, maar wat is Tinder?

Als je Tinder nog niet kent ben je de afgelopen jaren wellicht iets te druk geweest met je blockchain project of cryptocurrency portfolio. Dat snappen we goed, dus we vertellen je graag kort wat meer over deze immens populaire dating app.

Tinder is een wereldwijd gebruikte dating app waarbij je heel makkelijk in contact kunt komen met mensen uit je nabije omgeving. Je hoeft bij Tinder geen uitgebreid profiel aan te maken maar je logt eenvoudig in met je Facebook-profiel.

Swipe. Match. Chat. Date. Tinderen is makkelijk en leuk: swipe naar rechts als je iemand leuk vindt of naar links als je iemand wilt overslaan. Als iemand jou ook leuk vindt, zijn jullie een match! Tinder is de uitvinder van het dubbel-liken: twee mensen zijn alleen een match wanneer ze elkaar allebei leuk vinden. Geen stress. Geen afwijzing. Swipe, match en chat online met je matches - en leg vervolgens je telefoon weg om een date te plannen. Love is in the air!!

Tinder over Tinder

We hebben ons best gedaan jou kort en krachtig uit te leggen wat Tinder je te bieden heeft. Tinder kan dit uiteraard beter. Bij deze, Tinder over Tinder:

Met inmiddels 20 miljard potentiële matches om mee te daten is Tinder 's werelds meest populaire datingsite. We zijn je betrouwbare wingman: waar je ook bent, wij zullen er ook zijn. Misschien wil je wel nieuwe mensen ontmoeten, je sociale kring vergroten of locals ontmoeten terwijl je op reis bent; je bent in ieder geval op de juiste plek beland. We zijn niet voor niets 's werelds beste datingapp: wij zorgen voor meer dan 26 miljoen matches per dag. Hoeveel dating apps kunnen dat nu zeggen?

Nog geen valentijn gescoord voor valentijnsdag 2019? Betaal dan je Tinder abonnement met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash of Dogecoin. Meer op de website!

De betaalde abonnementen van Tinder

Uiteraard heeft Tinder ook betaalde abonnementen te bieden met daarin een aantal extra opties. Tinder heeft twee abonnementen te bieden, het Gold- en het Plus abonnement. Meer dan 4,3 miljoen klanten hebben inmiddels een betaald abonnement bij Tinder. Dat is ruim 10 procent van het totaal aantal Tinder gebruikers.

Beide betaalde abonnementen bieden jou op Tinder contacten uit de hele wereld in plaats van alleen bij jou in de buurt. Ook heb je met een betaald abonnement toegang tot boosts en superlikes. Tot slot kan onder andere een per ongeluk gemaakte swipe naar links ongedaan maken als je diegene toch leuk vindt. Dit kan niet met een gratis account op Tinder.

Met Tinder Gold kan je ook zien van wie je al een like hebt gekregen, dit scheelt tijd. Je hoeft immers niet uren door verschillende profielen te swipen. Gold werd in 2017 geïntroduceerd, twe jaar na de lancering van het Plus abonnement in 2015. Het Plus abonnement kost momenteel 10,99 euro per maand. Het Tinder Gold abonnement kost momentel 14,99 euro per maand.

Tinder betalen met Crypto!

Oke, je bent overtuigd! Je kijkt even wat minder op About:Crypto en Coinmarketcap.com en wilt je volledig storten op het Tinder swipen. Hoe kun je de betaalde abonnementen van Tinder betalen met cryptocurrency? Dat kan eenvoudig via de service van Bitrefill. Zij accepteren Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, en Dogecoin in ruil voor krediet in de appstore. Deze kan je vervolgens weer uitgeven in de Tinder app.

We wensen je een hele fijne valentijn, en heel veel succes met swipen!!

Bronnen

  • Help.tinder.com
  • BTCdirect.eu
  • Afbeelding: Cointelegraph