Nee
Ja
            

Binnenkort een IEO voor Nexxus (NXX)?

Nexxus wil samen met Probit Exchange ergens tussen 15 en 29 oktober een Initial Exchange Offering lanceren voor de NXX Token.

Nexxus wil samen met Probit Exchange ergens tussen 15 en 29 oktober een Initial Exchange Offering lanceren voor de NXX Token.

NXX token

De Nexxus NXX token moet de toonbank overgaan voor 0,20 dollar per stuk. Kopers die met de PROB token van Probit betalen, krijgen een bonus van 12 procent. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Tether (USDT) gebruikers krijgen een 10 procent bonus. 

Crypto voor de massa

Nexxus wil cryptocurrency voor de massa beschikbaar maken. Door onder andere fysieke crypto cafés te openen, crypto-betaalautomaten te plaatsen en beloningsprogramma’s voor webwinkels te verspreiden werken ze hard aan de toekomst. Het crypto bedrijf heeft zelfs een universiteit waar certificaten voor crypto programma’s worden aangeboden. 

De nieuwe ICO?

Intial Exchange Offerings (IEO’s) worden nu al gezien als de nieuwe Initial Coin Offerings (ICO’s). De fondsenwerving is, zoals de naam al impliceert, georganiseerd door een cryptocurrency exchange. IEO’s worden als ‘veiliger’ bestempeld, omdat exchanges hun geloofwaardigheid verliezen er financiële onregelmatigheden zijn. Uiteraard houdt de exchange ook rekening met de recent aangescherpte KYC, Know Your Customer, criteria. 

Bronnen

  • CryptoNewsZ
  • Afbeelding: Probit.com