Nee
Ja
            

Bitcoin Meester sponsort Run for KiKa

Op zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse Run for KiKa in het Amsterdamse bos plaats. Schrijf je nu in voor de 5 of 10 kilometer! 

Op zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse Run for KiKa in het Amsterdamse bos plaats. Schrijf je nu in voor de 5 of 10 kilometer! 

Een vreselijke ziekte

Het Run for KiKa event staat in het teken van een vreselijke ziekte waar helaas nog teveel (jonge) kinderen de dupe van worden: kinderkanker. KiKa zet zich in voor deze kindjes die vaak al op jonge leeftijd deze ziekte moeten doorstaan.
In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent. Alle specialisten zijn het er over eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandeling krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer zal zijn.

Al het opgehaalde geld wordt ingezet voor de volgende doeleinden:

 • Onderzoek naar genezing van kinderkanker
 • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling
 • Ondersteuning Prinses Maxima Centrum
 • Vermindering van bijwerkingen na de behandeling
 • Voorlichting over kinderkanker

Bitcoin Meester helpt

Bitcoin Meester heeft besloten de aankomende Run te sponsoren. Niet alleen door een donatie te doen, maar ook door hun bereik te gebruiken om meer geld op te halen. De organisatie schrijft zich in voor beide afstanden en stuurt twee teams om mee te rennen. Voor de teams rennen de medewerkers, met vrienden, familie en met jullie! Iedereen die mee wil rennen krijgt een gratis kaart, betaald door Bitcoin Meester, T.W.V. €20,- en wordt onderdeel van het team! Op locatie krijgt elke deelnemer een shirt van de organisatie. Geen zin om te rennen maar wel om te helpen zoveel mogelijk geld op te halen? Bitcoin Meester heeft een bedrijfspagina waar je kan doneren! Bitcoin Meester zal naast het rennen ook €100,- in de pot doen.

Locatie, tijdstip en inschrijven

Run for KiKa is op zondag 6 oktober in het Amsterdamse bos. De aanvang is 12:00 bij de tent van Bitcoin Meester. Deze is te herkennen aan het logo. De 10 kilometer begint om 13:00 uur en de 5 kilometer om 13:15 uur. Uiteraard is er na de run tijd voor een gezellig hapje en drankje in de tent.

Wil jij ook onderdeel worden van het Bitcoin Meester team voor de 5 of 10 kilometer? Stuur dan een email naar: Christiaan@bitcoinmeester.nl met de volgende info:

 • Naam
 • Maat T-shirt
 • Afstand
 • Eventuele partner die je meeneemt

Geen zin om te rennen, maar wil je best wat geld doneren? Steun dan onze Sven via deze link: doneer hier

Bronnen

 • Bitcoin Meester
 • Afbeelding: Run for KiKa