Nee
Ja
            

Bitmain komt vandaag(!) met twee nieuwe miners

Zowel de S17e als de T17e miners worden vandaag gelanceerd. De verbeterde modellen zijn efficiënter, stabieler en hebben een langere levensduur.

Zowel de S17e als de T17e miners worden vandaag gelanceerd. De verbeterde modellen zijn efficiënter, stabieler en hebben een langere levensduur.

Specificaties

De S17e miner heeft een hash rate van 64 TH/s en een energie efficiëntie van 45 J/TH. De T17e opereert met 53 TH/s en 55 J/TH. Beide miners beschikken over een warmteafvoersysteem met twee buizen. Dit is gunstig voor de levensduur en stabiliteit van de hardware. De ingebouwde software heeft eveneens een betere beveiliging gekregen.

Verkoop en levering

De S17e en T17e worden uitgebracht in drie “hoeveelheden”. Batches genoemd. De eerste batch wordt vandaag om 19:00 GMT+8, 13:00 Nederlandse tijd, vrijgegeven. Levering zal naar verwachting in de eerste tien dagen van de maand november plaatsvinden. De tweede batch komt op dezelfde tijd, maar dan een dag later. Op 10 september dus. Deze batch wordt geleverd in de periode van 11 tot 20 november. De laatste batch wordt op 11 september aangeboden en geleverd tussen 21 en 30 november. Voor vertraagde bestellingen geeft Bitmain vergoedingen weg. Klanten zullen coupons ontvangen voor elke dag dat hun bestelling vertraagd is. 

Naar verwachting zal Bitmain haar capaciteit in de komende zes maanden met maar liefst 50% verhogen. 

Bronnen

  • Bron: Cointelegraph
  • Afbeelding: Cryptonewsz