Nee
Ja
            

Bittrex last IEO toch af!

Crypto exchange Bittrex lanceert vandaag zijn eerste IEO. Althans, dat was het plan. Een paar uur voor de officiële livegang, worden er toch geen XRD-tokens van gamebedrijf Raid aangeboden.

Crypto exchange Bittrex lanceert vandaag zijn eerste IEO. Althans, dat was het plan. Een paar uur voor de officiële livegang, worden er toch geen XRD-tokens van gamebedrijf Raid aangeboden.

15 maart

Gisteren schreef About-Crypto al over de IEO die vandaag, op 15 maart, plaats zou vinden. Om precies 10 AM KST (Korea Standard Time), 2 PM Nederlandse tijd, zou de verkoop van start gaan. De Initial Exchange Offering was in het leven geroepen om XRD-tokens van gamebedrijf Raid aan te bieden.

Last-minute afgelast

De IEO is nogal last-minute gecanceld, dat vindt ook Bittrex. Bittrex International, de Europese tak van de wereldberoemde crypto exchange, heeft op Twitter verklaard: “Vertrouwen en integriteit zijn de meest waardevolle bezittingen van Bittrex International. Als gevolg van belangrijke, last-minute veranderingen met Raid, hebben we de IEO van de token geannuleerd.” Binnenkort zal een uitgebreidere verklaring gegeven worden.

Vertrouwen en integriteit zijn de meest waardevolle bezittingen van Bittrex International. Als gevolg van belangrijke, last-minute veranderingen met Raid, hebben we de IEO van de token geannuleerd.

- Bittrex International

In het belang van de klanten

Bittrex International verontschuldigt zich voor het ongemak, maar koestert wel het gevoel dat de annulering in het belang van de klanten is. Door een wijziging in de status van het Raid-project, zag de crypto exchange geen andere mogelijkheid dan het stopzetten van de IEO. Het gamebedrijf had op economisch en technisch vlak een samenwerking met OP.GG, een platform dat gamestatistieken toont. Met het wegvallen van deze samenwerking, ontbreekt ook een essentieel onderdeel van het Raid-project.

Kortom, de Zuid-Koreaanse startup Raid moet nog even wachten met zijn XRD-tokens.

Bronnen

  • CoinGape
  • Afbeelding: Newconomy