Nee
Ja
            

BnkToTheFuture ziet toekomst in STO’s

Security tokens zijn een gat in de markt, dat vinden ook BnkToTheFuture en Diacle. De beide bedrijven willen samen STO advies en services gaan bieden.

Security tokens zijn een gat in de markt, dat vinden ook BnkToTheFuture en Diacle. De beide bedrijven willen samen STO advies en services gaan bieden.

BnkToTheFuture

BnkToTheFuture is een fondsenwervingsbedrijf voor Fintech en blockchain bedrijven. Het bedrijf, gevestigd in Hong Kong, wil samen met crypto adviesbureau Diacle een security token investeringsdienst en service op te zetten. Naar verwachting zal er veel interesse zijn voor de dienst. “We krijgen gemiddeld 45 aanvragen per week van Fintech en cryptobedrijven die financiering zoeken. 18 procent hiervan kijkt nu naar security tokens”, aldus BnkToTheFuture CEO Simon Dixon. 

We krijgen gemiddeld 45 aanvragen per week van Fintech en cryptobedrijven die financiering zoeken. 18 procent hiervan kijkt nu naar security tokens.

- Simon Dixon, CEO BnkToTheFuture

Het platform

Het platform staat beleggers toe deel te nemen aan STO’s voor bedrijven zoals Coinbase en Kraken. Traditionele beleggers willen investeren in security tokens omdat ze extra liquiditeit bieden. “De liquiditeit is er nog niet, omdat de beleggingscategorie erg nieuw is”, concludeert Dixon. Het netwerk van BnkToTheFuture bestaat momenteel uit 87.000 gekwalificeerde beleggers. De nieuwe service zal rekening houden met de huidige wetgeving van securities. Het in Londen gevestigde Diacle wordt verantwoordelijk voor het werven van Britse investeerders. 

De liquiditeit is er nog niet, omdat de beleggingscategorie erg nieuw is.

- Dixon

De security tokens markt

De STO markt doet het goed. Van 2 STO’s in 2017 en 25 in 2018, staan er dit jaar al 87 projecten. Naar verwachting zal de waarde van de markt in 2030 opgelopen zijn tot 2 triljoen. 

Eerdere samenwerkingen

Dit is overigens niet de enige samenwerking tussen beide bedrijven. BnkToTheFuture en Diacle lanceerden samen de BnkToTheFuture Token (BFT) en in 2012 werd de UK Digital Currency Association opgericht met als doel de acceptatie van Bitcoin te ondersteunen. 

Bronnen

  • Coindesk
  • Afbeelding: The Rodman Law Group