Nee
Ja
            

Coindirect platform voor grote beleggers

Coindirect, één van de meest populaire crypto exchanges van Zuid-Afrika, heeft recent een platform gelanceerd voor de grote beleggers.

Coindirect, één van de meest populaire crypto exchanges van Zuid-Afrika, heeft recent een platform gelanceerd voor de grote beleggers.

Grote beleggers

Het platform moet grote beleggers comfortabelere en goedkopere opties bieden. De lancering is een logische stap volgens de crypto exchange. “Het grootste deel van de Bitcoin handel in Zuid-Afrika wordt beheerd door een klein aantal handelaren met grote hoeveelheden Bitcoin in hun bezit”, aldus de analyse van Coindirect. Toch komt de crypto exchange de behoeften van deze mensen tegemoet. 

Het grootste deel van de Bitcoin handel in Zuid-Afrika wordt beheerd door een klein aantal handelaren met grote hoeveelheden Bitcoin in hun bezit.

- Coindirect

Verleidelijke handelsvoorwaarden

Om de aandacht te trekken van grote beleggers heeft de exchange verleidelijke handelsvoorwaarden opgezet. Bitcoin-offertes kunnen bijvoorbeeld ontgrendeld worden zonder dat hiervoor extra transactiekosten worden gerekend. Wanneer beleggers gebruik willen maken van dit voordeel, hoeven ze maar één ding te doen: een Coindirect crypto wallet aanschaffen en hierin cryptocurrencies opslaan. Een ander voordeel is de korte verwerkingstijd. Platforms kunnen soms wel 12 uur bezig zijn met het verwerken van betalingen. Coindirect doet het direct. Precies zoals de naam al impliceert. 

World Digital Mining Map

Mining gigant Bitmain wil eigenaren van crypto mining hardware verbinden met eigenaren van miningfarms. Dit nieuws kwam afgelopen vrijdag naar buiten. Dit gaat ze doen door een overzichtsplatform genaamd World Digitial Mining Map (WDMM) te lanceren. De WDMM komt tijdens de Mining Summit, die van 8 t/m 10 oktober in Frankfurt plaatsvindt, online.

“De WDMM helpt cryptocurrency mining meer duurzamer maken op de lange termijn door miningfarms en hardware eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden”, aldus Matthew Wang. De directeur van Bitmain’s Mining Farms vindt het hoog tijd om alle miners goed in kaart te brengen. Er komen nou eenmaal steeds meer miners bij. 

De kaart kan door eigenaren van crypto hardware gebruikt worden om verbinding te maken met miningbedrijven, die de faciliteiten hebben machines fysiek te hosten. Privé miners hebben vaak niet de juiste faciliteiten. Bovendien is de kans op winst kleiner, omdat elektriciteit meer kost. Grote farms hebben toegang tot goedkopere elektriciteit en een snellere internetverbinding. Een win-win situatie dus. 

De WDMM helpt cryptocurrency mining meer duurzamer maken op de lange termijn door miningfarms en hardware eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden.

- Matthew Wang, Bitmain Mining Farms

Hoe kom je op de kaart?

Miningbedrijven moeten bewijzen dat hun bedrijf het aan kan om nieuwe miners te beheren. De farm moet met risico’s om kunnen gaan. Als dit in orde is, komt het bedrijf op de kaart. Bitmain belooft zowel de hardware eigenaar als de miningfarm-eigenaar te ondersteunen bij het ontwerpen en bouwen van de mining farms. 

Bronnen

  • Cryptopolitan
  • Afbeelding: Unblock.net