Nee
Ja
            

Cosimo investeert 5 miljoen in Oneiro

Cosimo Ventures denkt in Oneiro de juiste partner gevonden te hebben en investeert daarom 5 miljoen. 

Cosimo Ventures denkt in Oneiro de juiste partner gevonden te hebben en investeert daarom 5 miljoen. 

Oneiro en Cosimo

Blockchain bedrijf Oneiro krijgt er 5 miljoen dollar bij door Cosimo Ventures. Het investeringsbedrijf, dat wel wat ziet in cryptocurrency, Internet of Things (IoT) en Blockchain, denkt in het blockchain bedrijf uit Boston de juiste partner te hebben gevonden. Het is niet de eerste keer dat de beide bedrijven elkaar de hand schudden. In het verleden lanceerden ze samen ndau, een digitale valuta die parallel werkt met stablecoins.

Toekomstplannen

Oneiro is van plan met de investering extra diensten te verlenen aan grote klanten zoals de Axiom Foundation. Volgens Ciaran Hynes heeft het blockchain bedrijf het meer dan verdiend. “Het Oneiro team heeft dit jaar veel progressie laten zien en dit geld kan het team helpen meerdere blockchain technologieën verder te ontwikkelen”, aldus de managing partner van Cosimo. Mogelijk kan cryptomunt ndau in de toekomst ook op één van deze blockchains draaien.

Het Oneiro team heeft dit jaar veel progressie laten zien en dit geld kan het team helpen meerdere blockchain technologieën verder te ontwikkelen.

- Ciaran Hynes, Cosimo

Bronnen

  • CryptoNewsZ
  • Afbeelding: AiThority