Nee
Ja
            

Epic Games van Fortnite gaat samenwerking aan met blockchain bedrijf

Epic Games, dat Fornite ontwikkelde, heeft aangekondigd dat het samen gaat werken met The Abyss.

Epic Games, dat Fornite ontwikkelde, heeft aangekondigd dat het samen gaat werken met The Abyss.

Unreal Developers Network

Het persbericht meldt dat de samenwerking ontwikkelaars op het platform toegang tot het Unreal Developers Network zal bieden. Epic’s Unreal Engine vereist dat ontwikkelaars driemaandelijkse betalingen doen die gelijk zijn aan 5% van hun rendement zodra ze meer dan $3000 hebben verdiend.

De engine wordt vaak gebruikt door zogenaamde Triple A of blockbuster games en staat bekend als een van de motoren die in staat is om de meest geavanceerde graphics te leveren.

Partnerschap

Hoewel het partnerschap duidelijk is, vertelde een Epic Games woordvoerder dat ontwikkelaars met behulp van Epic game engine niet nodig zal zijn om een afzonderlijke overeenkomst te ondertekenen.  

Al eerder was bekend dat het blockchain powered gamingpplatform Unitopia $5 miljoen aan financiering ontvangen van een groep van bedrijven voor belegging en financiële diensten.

In maart kondigde blockchain startup Animoca Brands aan dat het een wereldwijde licentieovereenkomst met Formula 1 had ondertekend om een blockchain game te publiceren op basis van de wereldberoemde races.

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Medium