Nee
Ja
            

Groeit Dash niet te hard?

Dash is populair. Nu de cryptocurrency ook voet aan grond krijgt in het instabiele Latijns-Amerika, gaan er echter wel wat alarmbellen rinkelen.

Dash is populair. Nu de cryptocurrency ook voet aan grond krijgt in het instabiele Latijns-Amerika, gaan er echter wel wat alarmbellen rinkelen.

Crypto Buyer

Dash sloot onlangs een deal met het Latijns-Amerikaanse Crypto Buyer. Deze cryptocurrency exchange is verantwoordelijk voor verschillende crypto ATM’s in heel Latijns-Amerika. De samenwerking tussen beide partijen maakt Dash beschikbaar voor velen, zonder dat gebruikers hiervoor hoeven te betalen. Ryan Taylor begrijpt wel waarom Crypto Buyer graag samen wil werken. Volgens de Dash CEO weet de exchange de gewone burger prima te bereiken en heeft Dash biedt hiervoor de beste middelen.  

Eerder sloot de cryptocurrency als een deal met Traki. Hierdoor konden klanten van het Venezolaanse warenhuis producten aanschaffen met digitale valuta.

Venezuela en Colombia

Hoewel de toenemende populariteit natuurlijk positief klinkt, is er ook twijfel. Landen als Venezuela en Colombia zijn op z’n minst instabiel te noemen. Dit weet Dash zelf ook. “Momenteel is Venezuela, een land met ernstige economische problemen zoals hyperinflatie en black-outs, een belangrijke Dash-hotspot”, aldus een officieel statement. “Het gebruik van Dash groeit in rap tempo in Venezuela, omdat het een alternatief biedt als meer betrouwbare betaalmethode en opslag van waarde”, aldus Taylor.

Momenteel is Venezuela, een land met ernstige economische problemen zoals hyperinflatie en black-outs, een belangrijke Dash-hotspot. Het gebruik van Dash groeit in rap tempo in Venezuela, omdat het een alternatief biedt als meer betrouwbare betaalmethode en opslag van waarde.

- Ryan Taylor, Dash CEO

Bitcoin lookalike

Sommigen zien Dash als een soort Bitcoin lookalike. De cryptomunt biedt net als de grootste en bekendste cryptocurrency ter wereld ook een potentiële oplossing voor inflatie en achterblijvende financiële diensten.

Australië

Niet alleen in Latijns-Amerika, maar ook Down Under maakt de virtuele valuta een flinke opmars. Dit komt door de toevoeging van Jinance. Deze in Australië gevestigde crypto exchange, voorheen bekend onder de naam String Exchange, maakte de eerste handel tussen Dash en de Australische dollar mogelijk. Daarnaast zorgt de “Instand Send-technologie ervoor dat transacties snel én veilig plaats kunnen vinden. De Dash CEO is hierover zeer te spreken. “Het plaatsen van Dash op Jinance met Instant Send is een grote overwinning voor Dash en onze Australische gebruikers. Australië is naar voren gekomen als een invloedrijke markt voor cryptocurrency”, aldus Taylor.

Het plaatsen van Dash op Jinance met Instant Send is een grote overwinning voor Dash en onze Australische gebruikers. Australië is naar voren gekomen als een invloedrijke markt voor cryptocurrency

- Taylor

Bronnen

  • Live Bitcoin News
  • Afbeelding: Blokt