Nee
Ja
            

Het grootste Spaanse telecombedrijf gaat samenwerken met Microsoft

Het Spaanse bedrijf Telefonica gaat samenwerken met Microsoft om met behulp van blockchain artificial intelligence (AI) verder te ontwikkelen.

Het Spaanse bedrijf Telefonica gaat samenwerken met Microsoft om met behulp van blockchain artificial intelligence (AI) verder te ontwikkelen.

Partnership

Het bedrijf in Spanje is de laatste tijd druk bezig om blockchain gerelateerde partners toe te voegen aan hun netwerk. Ze gaan nu ook samenwerken met Microsoft’s Azure platform om nieuwe services aan te bieden in de telecom industrie.

AZURE

“Samen met Azure en Azure AI zullen we innovatieve ervaringen maken voor de klanten van Telefonica”. Zei de CEO van Microsoft Satya Nadella. Volgens Microsoft zal het vooral gaan om ontwikkelingen die gefocust zijn op de klanten. Ook zullen ze eerdere ontwikkelingen oppakken waar twee andere bedrijven al aan zijn begonnen.

“Eigenlijk gebruiken we AI al veel voor onze ‘customer relationships’, we zijn heel erg blij met de samenwerking met Microsoft om dit alleen maar meer te kunnen ontwikkelen”.

Eerder deze maand heeft Telefonica gezegd dat ze aan het zoeken zijn naar blockchain en AI ondernemers om het financiële plaatje rond te krijgen.

Waarde blockchain

Veel onderzoek wijst uit dat de waarde van blockchain heel erg groot gaat worden binnen de telecom industrie. De ontwikkelingen zijn hard aan de gang. Sommige onderzoekers zeggen zelfs dat in het jaar 2023 de waarde naar 1 miljard dollar zal stijgen.

Bronnen

  • Cointelegraph