Nee
Ja
            

“Het liep soms op tot extreme bedragen”

De deur in Schiedam staat altijd open voor beginnende investeerders in de blockchain- en cryptocurrency-markt. Het doel? Valkuilen voor zijn en een basis voor elk type investeerder aanleggen.

De deur in Schiedam staat altijd open voor beginnende investeerders in de blockchain- en cryptocurrency-markt. Het doel? Valkuilen voor zijn en een basis voor elk type investeerder aanleggen.

Nick Friedrich is geen onbekende in de wereld van de cryptocurrencies. Sinds 2012 is hij al gedreven bezig met het investeren in deze markt. Met als resultaat een prachtige trainingslocatie in Schiedam waar hij menigeen wegwijs heeft weten te maken in de wereld van blockchain en cryptocurrencies. Ondanks dat deze markt voor Friedrich een warm bad is ziet hij in zijn cursussen en coachings vaak genoeg horrorverhalen voorbij komen van mensen die door misinformatie en opportunisme in valkuilen zijn gestapt die absoluut niet nodig waren. Van vergeten passwords tot aan het niet veilig opslaan van de ingekochte crypto’s. Nick heeft daarom als doel iedereen wegwijs te maken in deze markt en een gedegen basis mee te geven.

HODL.nl

De populaire term HODL is al jaren de vlag waaronder Nick Friedrich opereert. Hij geeft cursussen voor groepen investeerders en geïnteresseerden om ze kennis te leren maken met zijn passie: de blockchain! Velen hebben zijn cursussen al weten te vinden. Wat Nick het belangrijkste vind om zijn cursisten mee te geven is een basisbegrip van wat blockchain nu daadwerkelijk is en welke technologische stappen ondernomen worden als je de koersen even opzij schuift. Veiligheid staat daarnaast hoog in het vaandel. Friedrich: “De Bitcoins die ik de afgelopen zeven jaar al verloren heb zien gaan bij beginnende investeerders is bijna een aparte case over de extra schaarsheid van Bitcoin, het liep soms op tot extreme bedragen van één enkele investeerder”. Nick neemt daarom graag zijn cursisten bij de hand om de dure beginnersfouten te omzeilen en ze vertrouwen te geven dat ze de juiste stappen ondernemen.

“Het liep soms op tot extreme bedragen”

Cursussen voor bedrijven en particulieren

Op de website worden elke maand weer nieuwe cursussen aangeboden. Voor bedrijven is het ook mogelijk om op locatie een op maat gemaakte cursus aan te vragen.

Bronnen

  • Hodl.nl