Nee
Ja
            

Huobi lanceert beter IEO-platform

De crypto exchange heeft met de lancering van de nieuwste versie van Huobi Prime, Huobi Prime Lite, 33 miljoen Thunder Tokens aan 26.000 mensen verkocht.

De crypto exchange heeft met de lancering van de nieuwste versie van Huobi Prime, Huobi Prime Lite, 33 miljoen Thunder Tokens aan 26.000 mensen verkocht.

Thunder Tokens

Thunder Tokens (TT) zijn de virtuele valuta van het ThunderCore project, het eerste project dat ondersteund wordt op Huobi Prime Lite IEO-platform. De cryptocurrency exchange uit Singapore wist hiermee circa 500.000 dollar op te halen. Ongeveer één derde van het totale tokenaanbod van het project.  

Huobi Prime en Huobi Prime Lite

Het verschil tussen Huobi Prime en de Lite-versie is simpelweg snelheid. Daarnaast zijn de handelslocaties voor Lite-gebruikers ‘meer flexibel’ en is de rol van de tokens net iets anders. Om de ontwikkeling van de Huobi Token te vergemakkelijken, worden alle reeds verhandelde tokens uit omloop gehaald. “Projecten die op Prime Lite komen, komen nog steeds bepaalde drempels tegen voor het Smartchain V2.0 evalutatie model. Ze zullen gebruik kunnen maken van lokale exchanges wereldwijd, Huobi Pool, Huobi Wallet, Huobi Chat en Huobi Eco Partners.” aldus de aankondiging.

De samenwerking

De CEO van ThunderCore, Chris Wang, kwam ‘in the picture’ als oprichter van Playdom. Playdom is een online videogameontwikkelaar die draait op Facebook, Google+ en MySpace. Vandaag de dag staat ThunderCore garant voor 1.200 transacties per seconde en werkt het met de Ethereum Virtual Machine. De CEO van Huobi Global ziet de samenwerking wel zitten. “Wij verheugen ons erop samen te werken met een sterke partner zoals het ThunderCore team. Dit is weer een grote stap voorwaarts voor Huobi en voor onze gebruikers”, aldus Livio Weng.

Wij verheugen ons erop samen te werken met een sterke partner zoals het ThunderCore team. Dit is weer een grote stap voorwaarts voor Huobi en voor onze gebruikers.

- Livio Weng, CEO Huobi Global

De nieuwste trend

Dat ThunderCore investeert in haar IEO-platform is zo gek nog niet. Langzamerhand lijken Initial Coin Offerings (ICO's) vervangen te worden door Initial Exchange Offerings. IEO’s zijn niet alleen veiliger, maar ook meer gereguleerd. De IEO van Fetch.AI, op Binance Launchpad, leverde in slechts een paar seconden al 8 miljoen dollar op. Bitfinex lanceert een eigen IEO in de hoop zelfs 1 miljard dollar op te halen.

Bronnen

  • Finance Magnates
  • Afbeelding: Chepicap