Nee
Ja
            

Huobi ontwikkelt pre-sale altcoins platform

Met de komst van het Huobi Prime platform kan zowel de grote als kleine belegger al vroeg investeren in altcoins. Nog voordat ze de grote exchanges bereiken.

Met de komst van het Huobi Prime platform kan zowel de grote als kleine belegger al vroeg investeren in altcoins. Nog voordat ze de grote exchanges bereiken.

Huobi Prime

Huobi Global bracht vandaag naar buiten een platform te lanceren voor cryptocurrency tokens. De exchange uit Singapore wil met Huobi Prime, zoals de naam luidt, altcoins aanbieden nog voordat ze op grote exchanges verschijnen. “We hebben het platform van de grond af ontworpen om op een meer innovatieve, directe en responsieve manier toegang te krijgen tot nieuwe tokens”, aldus CEO Leon Li. Prime zou simpelweg een antwoord zijn op de steeds maar groeiende vraag van de klanten.  

We hebben het platform van de grond af ontworpen om op een meer innovatieve, directe en responsieve manier toegang te krijgen tot nieuwe tokens.

- Leon Li, CEO Huobi Global

Een sneak peak voor beleggers

Wanneer een aanvraag goedgekeurd is, kan digitale valuta drie keer dertig minuten aangeboden worden aan beleggers. Een soort 'sneak peak' of 'early acces' dus. Huobi Prime richt zich niet alleen op grote investeerders, maar wil ook de kleine belegger helpen. 

Het platform heeft wel een maximale investeringsmarge van 1.000 dollar ingesteld. Handel drijven is alleen mogelijk door gebruik te maken van de Huobi Token (HT). De eerste token sale vindt plaats op 26 maart.

Huobi Global kijkt om zich heen

Huobi herstructureerde afgelopen maand een Australische spin-off van acht maanden om kosten te besparen. Daarnaast vond er ook een ontslagronde plaats binnen het personeel. De crypto exchange is niet uniek: Blockchain ontwikkelaar ConsenSys doorliep een soortgelijk proces.

 Met de komst van het platform treedt Huobi Global in de voetsporen van Launchpad. Het verkoopplatform van crypto exchange gigant Binance lanceerde in januari een token verkoop voor de op TRON-gebaseerde BitTorrent token (BTT). In januari was er eentje voor AI en smart contractproject Fetch.AI.

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Afbeelding: AiThority