Nee
Ja
            

Crypto shopping met nieuwe app

Dash heeft een nieuwe Android app gemaakt om makkelijk winkels en geldautomaten te vinden die handelen in de coin Dash.

Dash heeft een nieuwe Android app gemaakt om makkelijk winkels en geldautomaten te vinden die handelen in de coin Dash.

Nieuwe app

Dash heeft een nieuw Android app op de markt gepresenteerd. Het is in deze app makkelijk te zien waar winkels en geldautomaten te vinden zijn waar ook met Dash betaalt kan worden. Het varieert van restaurants tot aan elektronicawinkels. De app komt in het Spaans, Engels en Russisch. Het heeft ook een live chat ondersteuning, evenals functies waardoor gebruikers fouten kunnen melden.

De app is een samenwerking tussen Dash Force, de door treasury gefinancierde organisatie die de listingservice heeft gemaakt, en Really Bad Apps, een ontwikkelingsgroep. De app is gebaseerd op DiscoverDash.com, een online merchant-directory die in 2017 werd gelanceerd.

Ontwikkelingen

Er zijn dus nu niet alleen maar apps waar je je portfolio in bij kan houden en de beurzen, maar ook om te zien waar je kan betalen met crypto. Maar de concurrentie ligt op de loer. Het betalen met crypto kan al op verschillende plekken in de wereld, maar deze app maakt het een stuk makkelijker om te zien waar dat kan.

Apps en crypto krijgen steeds meer met elkaar te maken. Zo wil Facebook een eigen coin beginnen evenals Whatsapp. De plannen hierover worden steeds concreter. Hier is een artikel te lezen over de ontwikkelingen van Facebook en crypto.

Bronnen

  • CryptoBriefing