Nee
Ja
            

Ontwikkelt LG een blockchain smartphone?

De Zuid-Koreaanse elektronicagigant gaat mogelijk Samsung achterna, die eerder de lancering van hun blockchain smartphone aankondigde. 

De Zuid-Koreaanse elektronicagigant gaat mogelijk Samsung achterna, die eerder de lancering van hun blockchain smartphone aankondigde. 

Actie-reactie

Het nieuws kwam gisteren naar buiten, nadat een medewerker van LG met de Koreaanse news outlet Chosun had gepraat. “LG zal waarschijnlijk reageren op het innovatie-initiatief van Samsung”, aldus de medewerker. Het bedrijf heeft, naast een use case voor het eindproduct, gesprekken gehad met DApp ontwikkelaars. 

Samsung Galaxy Note 10

Een week geleden verklaarde Samsung te werken met de Koreaanse berichtenserivce Kakao Corp. aan blockchainoplossingen voor de nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Chosun: “Samsung probeert op het gebied van blockchain anders te zijn. Net zoals LG reageerde met een dubbel scherm toen Samsung Galaxy met een opvouwbare telefoon kwam”.

Samsung probeert op het gebied van blockchain anders te zijn. Net zoals LG reageerde met een dubbel scherm toen Samsung Galaxy met een opvouwbare telefoon kwam.

- News outlet Chosun

De “Klaytn Phone”, zoals de blockchain smartphone van LG genoemd wordt, zal alleen op de binnenlandse Zuid-Koreaanse markt verschijnen. Het apparaat komt niet alleen met een wallet, maar ook een gratis hand-out van KLAY. Deze token is ontwikkeld door GroundX.

Maar eerst is het de beurt aan Finney. ’s Werelds eerste blockchain-gerichte smartphone komt binnenkort uit in Bangladesh. Dit meldden de ontwikkelaars afgelopen weekend. 

Bronnen

  • Bron: Cointelegraph
  • Afbeelding: Coin News Telegraph