Nee
Ja
            

Orchid labs haalt 7 miljoen dollar op om internet-surveillance de wereld uit te helpen

Het Blockchain en Crypto ontwikkelingsbedrijf Orchid Labs heeft nog eens 7 miljoen dollar opgehaald, vermeldde een bron op 7 mei.

Het Blockchain en Crypto ontwikkelingsbedrijf Orchid Labs heeft nog eens 7 miljoen dollar opgehaald, vermeldde een bron op 7 mei.

Na de nieuwe verhoging heeft Orchid nu $43 miljoen van het doel van ongeveer $125 miljoen gekregen, zoals het bedrijf in april 2018 heeft gespecificeerd in een aanvraag bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

In de indiening onthulde Orchid dat het bedrijf tegen die tijd $36.1 miljoen ophaalde via een eenvoudige overeenkomst voor toekomstige tokens.

Orchid is opgericht in 2017 en ontwikkelt een open-source gedecentraliseerd en surveillance-vrij internetprotocol met als doel geanonimiseerde internettoegang te bieden aan de wereldwijde gemeenschap. Het project richt zich met name op mensen die in landen wonen met een overdreven inbraak door de overheid.

In de recente aankondiging merkte Orchid op dat het de missie heeft om een protocol te maken voor een "gedecentraliseerde marktplaats met een commodity-specificatie voor bandbreedte".

Specifiek vermeldde het bedrijf een aantal belangrijke elementen die op de markt zouden worden opgenomen, zoals een tweedelige betaling oplossing genaamd "Probabilistic Micropayments" en een medallion-systeem voor bandbreedteaanbieders dat het Ethereum netwerk met Sybil-resistentie levert .

In 2017 had de in San Francisco gevestigde startup eerder $4,7 miljoen opgehaald in een afzonderlijke financieringsronde. De investeerders in die ronde waren Andreessen Horowitz, DFJ, MetaStable, Compound, Box Group, Blockchain Capital en Sequoia Capital.

Eerder in mei heeft Andreessen Horowitz afzonderlijk $2,75 miljard geïnvesteerd om twee nieuwe crypto-gerelateerde fondsen te lanceren.

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Afbeelding: Coinspeaker