Nee
Ja
            

Overstock oprichter verkoopt aandelen om crypto te kopen

Patrick Byrne gelooft in crypto. Zo erg zelfs dat hij zijn aandeel in Overstock verkoopt om cryptocurrencies te kunnen kopen.

Patrick Byrne gelooft in crypto. Zo erg zelfs dat hij zijn aandeel in Overstock verkoopt om cryptocurrencies te kunnen kopen.

Afscheid als CEO

Afgelopen maand nam de Overstock oprichter en CEO afscheid van het bedrijf, vanwege zijn betrokkenheid met de FBI en zijn relatie met veroordeelde Russische spionne Maria Butina. Byrne, zelf informant voor de FBI, claimt informatie te hebben over de politieke spionage tegen Hillary Clinton en Donald Trump tijdens de verkiezingen in 2016. 

Crypto en metaal

Byrne gaat 13 procent van zijn aandelen verkopen om metalen en cryptocurrencies in te slaan. “Goud, zilver en twee smaken crypto”, schrijft hij. Volgens de voormalig CEO is het bovendien verstandig dat hij opstapt: het was voor Overstock onmogelijk een bedrijfsverzekering af te sluiten met Byrne nog aan boord.

De cryptofanaat heeft met succes 4,7 miljoen Overstock-aandelen met een waarde van 90 miljoen dollar verkocht. Byrne wil de aandelen terugkopen als het bedrijf verliezen gaat lijden. 

Goud, zilver en twee smaken crypto.

- Patrick Byrne

Bronnen

  • Coinounce
  • Afbeelding: CryptoMarketWire