Nee
Ja
            

Samsung zoekt samenwerking

De vicevoorzitter van Samsung zegt dat het bedrijf samenwerkingen zoekt voor blockchain

De vicevoorzitter van Samsung zegt dat het bedrijf samenwerkingen zoekt voor blockchain

Besprekingen

De vicevoorzitter Jay Y. Lee, die naar verluidt de feitelijke leider van het bedrijf is, hield besprekingen met de leidinggevenden van Samsung om de mogelijke samenwerkingen van vorige week te bespreken volgens een bedrijfsverklaring. Een platformbedrijf is een eerste acquisitie door een private equity onderneming met als doel verdere overnames binnen een bepaalde sector te doen.

Volgens Bloomberg komt de stap naar het volgen van geavanceerde technologieën zoals blockchain en 6G, te midden van een snel veranderend bedrijfsklimaat en structurele veranderingen in de technologie industrie die nieuwe uitdagingen meebrengt. In een verklaring vertelde Lee:

We moeten onszelf uitdagen met een oplossing om nieuwe fundamenten te leggen, die verder gaan dan het beschermen van onze verworvenheden in het verleden.

Functie voor blockchain en crypto

Al eerder werd opgemerkt dat de komende budget smartphones van Samsung naar verluidt een functie zullen hebben voor cryptocurrency en blockchain. Crypto en blockchain gerelateerde functionaliteit die al is bevestigd voor de Samsung S10 zal dus ogenschijnlijk worden opgenomen in andere Galaxy smartphonemodellen.

Ook gaan er speculaties dat Samsung met een eigen token en een eigen publiek-private blockchain komt. Hier is verder nog niets over bekend.

Bronnen

  • Cointelegraph