Nee
Ja
            

De Winklevoss tweeling spreken positief over Facebook en crypto

Tyler en Cameron Winklevoss zeggen dat het positief nieuws is voor de markt dat Facebook in het geheim bezig is met een crypto project.

Tyler en Cameron Winklevoss zeggen dat het positief nieuws is voor de markt dat Facebook in het geheim bezig is met een crypto project.

De tweeling

De tweeling is vooral bekent geworden omdat ze de CEO van Facebook in het verleden hebben aangeklaagd. Ze hadden dit gedaan omdat de CEO het idee van Facebook had gestolen van hen. Dit zou gebeurd zijn tijdens de tijd dat ze alle drie op Harvard zaten. Ze zaak werd uiteindelijk afgehandeld waarbij de tweeling $20 miljoen en 1,2 miljoen Facebook-aandelen ontving. De waarde van deze aandelen zit rond de $199,2 miljoen.

De twee broers zitten al langere tijd in de crypto. Nu lijkt het er sterk op dat Zuckerberg deze wereld ook instapt. Het gaat om een zeer gesloten project van Facebook om een crypto stablecoin betalingen te integreren in een overkoepelende berichtenservice voor Whatsapp, Facebook Messenger en Instagram.

Interview

In een interview met The Telegraph heeft de tweeling heeft Cameron gezegd dat het idee van Facebook om een stablecoin op te richten een ‘echte positieve’ ontwikkeling zou zijn voor de crypto industrie. Taylor vulde aan dat het een ‘cool’ idee is.

In december 2018 kwamen de eerste berichten over cryptocurrency en Facebook. Het was het idee om cryptocurrency voor Whatsapp gebruikers te integreren. Meer details werden afgelopen februari gepubliceerd.

De Winklevoss tweeling die bekend staat om hun crypto investeringen en betrokkenheid van de industrie is ondertussen bezig met een afzonderlijke juridische strijd tegen bitcoin ondernemer Charlie Shrem, het gaat om geld wat ze verschuldigd zijn van hem. Het gaat om een jaar oude bitcoin handelsdeal.

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Pixabay