Nee
Ja
            

Zcash heet (opnieuw) Electric Coin Company

Om meer helderheid te creëren zal de Zcash Company, het bedrijf achter de gelijknamige cryptocurrency, zichzelf voortaan de Electric Coin Company noemen.

Om meer helderheid te creëren zal de Zcash Company, het bedrijf achter de gelijknamige cryptocurrency, zichzelf voortaan de Electric Coin Company noemen.

Commerciële identiteit

Waar de officiële naam eigenlijk altijd ‘Zerocoin Electric Coin Company’ is geweest, werd er in de praktijk vaak verwezen naar ‘Zcash company’. Tijdens de ontwikkeling van Zcash was het bedrijf achter cryptomunt Zcash (ZEC) op een aantal vlakken al gelinkt aan de commerciële identiteit van de Zerocoin Electric Coin Company.

Samen of apart?

Hoewel de operaties van Zerocoin niet direct verbonden zijn aan Zcash, is er toch op een aantal gebieden sprake van samenwerking. Zerocoin legt uit: “Wij zijn hetzelfde team en hebben dezelfde missie: iedereen helpen aan economische vrijheid en kansen. We hebben Zcash ontwikkeld en bestuurd”. De onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten van Zerocoin mogen niet geïntegreerd worden in Zcash. Zcash heeft een eigen missie, team en raad van bestuur. Het Electric Coin team bestaat nu uit ongeveer dertig professionals vanuit de hele wereld.

Veranderingen

De organisatie blijft helpen met het vertalen van de inhoud in verschillende talen, het creëren van educatieve content én het ondersteunen van algemene ontwikkeling op het Zcash platform. Informatie van https://z.cash zal verplaatst worden naar een nieuw domein met eigen website. De social media accounts worden binnenkort gewijzigd of bijgewerkt.

Bronnen

  • Cryptoglobe